Zodpovedaná

Raz keď budem veľký, budem opravár kotlov..

Zobraz úvodný príspevok
.. viem, že remeslo má zlaté dno, no bez dna sú tí, čo ho vykonávajú. Samozrejme nehádžem všetkých do jedného koša, no prísť spraviť diagnostiku za 287€ a o týždeň opäť prísť vymeniť ten zdiagnostikovaný snímač teploty vody v hodnote 66€ za cenu 440,-€... klobúk dolu. Mal som sa lepšie učiť.. alebo horšie..
Odporúčame odpoveď z diskusie
?
Profilova fotka
Ahojte, tému uzatváram, pretože sa diskusia začala výrazne odkláňať od toho na čo je Modrá strecha určená. Toto miesto je hlavne o stavbe prerábkach vzájomnej pomoci pri rekonštrukciách a o radách v oblasti bývania a stavebníctva. Chápem že každý má svoj názor a diskusie sú prirodzené, no politické témy sem nepatria. Zvyknú zvyšovať napätie a často vedú k hádkam čo nie je cieľom tejto komunity. … Prejsť na odpoveď v diskusii

Odpoveď na príspevok od andynr:

@zita19 Za to máš u mňa 1☆.
@andynr po pravde, taka znamka od teba... Idem sa hanbit do kuta (a beriem ihlice, strikovat ponozky ma aspon zmysel, ty si aj tak budes zit vo svojom, tak nech je detom teplo na nohy)

Odpoveď na príspevok od zita19:

@andynr po pravde, taka znamka od teba... Idem sa…
@zita19 No veru,tak šup šup...aspoň niečo zmysluplné... Pozri,ono je to jednoduché ako facka. Ty aj tebe podobní máte nejaký názor,však? Ja a mne podobní ,máme iný. Tak a čo? Nezhodneme sa principiálne. Môžme si tu vypisovať ešte ďslších 10r...ako niektorí pri rekuperácii.. Ja nepresvedčím teba( a tebe podobných) a platí samozrejme aj opačne. Tým to pre mňa končí. O 2r.sa necháme prekvapiť,to bude správne a demokratické. Raz sa snáď dočkám ,ako v správnej demokracii,že anonymné diskusie skončia.

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Nie je ti hlupe sa do niekoho navazat???
@starysomar Neviem,či máš mňa na mysli. Ak áno,tak pozri ako ma titulovali ... To ti ,zdá sa nevadilo... U mňa teda ide o adekvátnu reakciu.
Skúste si vyhodnotiť sami pre seba aký zmysel mala táto diskusia. Či niekto presvedčil na svoju pravdu niekoho z druhej strany. Podľa mňa nie. Ako som písal skôr, táto polemika nemá zmysel, všetci už vo veci máme vybratú stranu. Strata času.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

@zita19 No veru,tak šup šup...aspoň niečo zmyslu…
@andynr nazor nie su fakty, ked ten nazor fakty popiera co je to?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

@andynr nazor nie su fakty, ked ten nazor fakty p…
@zita19 Súhlasím. A ty si akože nositel a vykladač tých faktov...tak? Alebo sa zase spustí kampaň factcheckerov... Len kto potom skontroluje tých jediných vykladačov pravdy... Už som ti napísal...o 2r... To je demokratické,či ani to už nie?

@zita19 Súhlasím. A ty si akože nositel a vyklad…
@andynr nie, ty si sa do funkcie spravneho vykladu faktov samomenoval. Nepovazim sa ta pripravit o tuto funkciu

@andynr nie, ty si sa do funkcie spravneho vyklad…
@zita19 Ešte ťa baví furt ísť do konfrontácie? Choď radšej štrikovať,okopávať záhradu alebo hodnotiť procesy atóm.elektrárne,lebo ty všetko poznáš s všetko vieš, ty si tu za topstar modrej strechy...
Príspevok bol zmazaný adminom. @andynr čože tak agresívne? čože nadávaš? praskne ti cievka. čo o tvojom vzdelaní viem si sem napísal sám a sám si aj zistil že píšem o tebe. "ekonóm" ktorý tu obhajuje systém fungovania RVHP a bojuje proti voľnému obchodu + je presvedčený že len komunisti boli schopný niečo postaviť - nikde vo svete nič podobné nebolo + za komunistov nemal problém cestovať... Jasné nemal som problém domyslieť si chýbajúce časti skladačky. Zrušená anonymná diskusia Ťa láka? fúu tak to utekaj do číny, keď budeš dosť vysoko, môžeš mi zobrať kredt a poslať ma aj kanále kopať - vtej krásnej krajine. Ako si to chceš rozdať vo vzdelaní? Budeš na mňa vyťahovať ocenenia, diplomy, čestné plakety? alebo cheš vybrať niečo a dáme kvíz? Gule by som našiel, čas mi však chýba v tejto kapitalistickej dobe. Ale keď pôjdeš cez Považskú Bystricu, tak napíš, môžeme sadnúť niekde k rumu a prejsť si niečo pozitívne.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom. @andynr kaaamo, ty si sa pekne opustil....a ze "rozumny"....to je normalne prispevok hodny nahlasenia 🫡 uz sa ozaj necudujem ze Slovensko je tam kde je....🙈
@andynr nadávaš na anonymitu diskusie a sám si uplne anonymne... adresu si dal. ďakujem. A čo nejaké odpovede?
Príspevok bol zmazaný adminom. @andynr ty si sa uplne opustil, asi ako Fico v piatok v Poprade.

Odpoveď na príspevok od y2k:

@andynr kaaamo, ty si sa pekne opustil....a ze "…
@y2k Kua som to zmeskal a uz je vymazany.O com pisal?
@andynr dopravny prostriedok vyplynul z diskusie predtym (nastrelil to tusim @petersd ). Ale ak chces paci sa nieco komplexnejsie https://www.aktuality.sk/fotogaleria/...
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@y2k Kua som to zmeskal a uz je vymazany.O com pi…
@kuracinarez nic podstatne, ale poprekladal to "pikantnym" slovnikom aby tomu pridal grady

@andynr ty si sa uplne opustil, asi ako Fico v pi…
@zita19 Ja som sa opustil... Takže osoba menom Zita,a je mi jedno ako sa identifikuješ: 33000 anonymných príspevkov za 12 rokov,to je 230 anonymných príspevkov / mes. ,cca 8 denne,každý boží deň. To je psychické postihnutie,fóbia,závislosť,nuda,nedostatok vl.sebavedomia ,skôr všetko dokopy,teda jasný prípad pre psychiatra ,si niečo ako gambler modrej strechy. Z toho vyplýva len to,že sedíš na riti a sleduješ s napätím modrú strechu,aby si mohol ísť takmer s každým do konfrontácie. Veď ano,máš tu svojich nohsledov,čo ťa žerú,resp.žerú to ,čo píšeš. Drvivá väčšina z toho však ťažko pochádza z tvojej hlavy.

@kuracinarez nic podstatne, ale poprekladal to "p…
@zita19 No vidíš,práve dokazuješ,čo jediné ťa zaujíma. Je mi ťa fakt ľúto.
Profilova fotka

@zita19 Ja som sa opustil... Takže osoba menom Z…
@andynr No konec toto...stary, uz si aj psycholog... 😁

@andynr No konec toto...stary, uz si aj psychol…
@y2k No starý...33 tisíc anonym.príspevkov... Čo iné...daj, poučím sa.

@y2k No starý...33 tisíc anonym.príspevkov... Čo…
@andynr ano Zita ma 33 tisic prispevkov ale k tomu ma 44 tisic like.. to znamena asi ze je to velmi pozitívna osoba a snazi sa poradit ked vie :) 1,3 lajku na 1 prispevok. Myslím že super ze sa sem nechodí strapnovat chorými výplodmi ale chce ľudí aj potešiť...

@andynr No konec toto...stary, uz si aj psychol…
@y2k uz aj lustruje :-N No aparatcik ako vymalovany, ani nevie ako postupne odhaluje co je zac

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@andynr ano Zita ma 33 tisic prispevkov ale k tom…
@stefanby Kto Tebe dal to právo na hodnotenie príspevkov, čo je a čo nie je chorým výplodom ?

Odpoveď na príspevok od petersd:

@stefanby Kto Tebe dal to právo na hodnotenie prí…
@petersd Si sa tam nasiel?

@zita19 Ja som sa opustil... Takže osoba menom Z…
@andynr uspokojim tvoju kadrovcicku zvedavost, nech mozes dobre spavat. Mam na MS jednu sukromku o par clenoch (dlhorocne kamosky, ktore zivot rozdelil ale nerozdelil), ktoru vyuzivane na dennej baze miesto fb. Tam si preberame to co uzname za vhodne. Ty expert (uz aj) na psychlogiu... Tentoraz si taaaak vedle ako ta jedle. teda nielen tentraz Btw: vulgarizmy v diskusiach nepouzivam, k tym si sa znizil ty

@stefanby Kto Tebe dal to právo na hodnotenie prí…
@petersd a oznacil som nejaky chory vyplod alebo snad teba? Alebo len trafena hus zagagala? Nemas dovod reagovat na ten prispevok, ak sem chodis v dobrej viere poradit alebo sa opytat, pripadne sa pochvalit. Ak sem chodis niekoho pourazat alebo vysmiat, chapem ze sa Ta to dotklo. A preto: tak ti treba :P

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@petersd Si sa tam nasiel?
@kuracinarez Nie, ja niesom liberálnym lepšočlovekom, aby som s krvavými očami kádroval iné názory.

@kuracinarez Nie, ja niesom liberálnym lepšočlove…
@petersd ale aspon zdaleka mas predstavu co to liberalny znamena?

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@petersd ale aspon zdaleka mas predstavu co to li…
@stefanby Každodenne to prezentujú liberálni a progresívni politici. Nie sú to predstavy, ale odstrašujúca realita.

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?