Predĺženie doby výstavby

Zdravím,mám zmluvu s developerom,že dom bude do konca mája ale minimálne sa to pretiahne o mesiac.Ževraj problémi s dodaním oknami,materálu atď. a to kôli korone,že všetko je teraz okolo stavieb spomalené.Aký máte pocit,je to ozaj tak,že teraz sa to naťahuje? Prípadne cca kolko môže trvať dokončenie?Je už hrubá stavba,elektrika ,voda odpad,strecha.Dá sa to do holodomu stihnúť za mesiac?
Odpovedať
Profilova fotka
Keby len dodavky materialu meskali. Mam na sklade nabytok pre dva byty ktore stoja hotove len nema kto skolaudovat tak cakam uz tri mesiace.
Odpovedať
@wolodymyr ved nábytok môže byť aj v neskolaudovanom byte... Ten nemá vplyv na kolaudáciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign moze to je pravda ale klienti sa boja to tam dat a ja sa im necudujem ...vid neskolaudovana bytovka Bernolakovo
Odpovedať
@pitopit Aj keď nie je korona, tak stavby sa bežne naťahujú. Len málokedy je možné dodržať stanovené termíny. A keby si si stavbu sám menežoval, tak by si videl, aké je to ťažké zosúladiť a zohnať majstrov. Mesiac, dva a ešte ani tri nie sú nijako nezvyčajné meškanie. Žiadne strachy.
Odpovedať
@pitopit áno, naťahuje - nám avizovali fasádnici, že je napr. problém s dodávkami zateplovacieho materiálu, konkrétne s polistyrénom a nielen tohto materiálu...a dokonca ceny všetkého idú hore.
Odpovedať
@pitopit potery su? ak nie tak stropy, potery omietky obklady sanita fasada... ak tam nazenies dost ludi tak hej ale pochybujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?