Odpoveď na príspevok od starysomar:
"Zápachový uzáver". Ak by tam nebolo nič, smraz z… @starysomar mal som problém ostávala voda tam a zapachala celá práčka ...tak som hadicu vymenil ..v hadici boli usadeniny a to smrdelo v celej práčkeOdpoveď na príspevok od peter481994:
Pani neviete poradiť v odtokovej hadici ostáva vo… @peter481994 tak po každom praní odpoj hadicu a vylej ju do nižšej misky /sprostosť, že?/.. neexistuje iný spôsob, ako sa tej vody zbavíš. odstredivé čerpadlo vie tlačiť vodu len potiaľ, pokiaľ nenasaje vzduchu.. tá voda, čo je za čerpadlom ešte v hadici na ceste von, po nasatí čerpadla vzduchu z prázdnej práčky, sa vráti spať z hadice do práčky.. t.j časť ostane v hadici.Odpoveď na príspevok od peter481994:
@starysomar mal som problém ostávala voda tam a … @peter481994 Musite častejšie prať, nie raz do roka. A hlavne nepouzivat ekologicke programy kde sa perie s 3 litrami vody, kde uz cez hadicu odchadza husta emulzia a nie vodaOdpoveď na príspevok od yuri66:
@peter481994 Musite častejšie prať, nie raz do ro… @yuri66 ale jaj málo vody je tam len pokiaľ perie pri ekol. praní i nižšia teplota dlhší čas, tak šetrí elektrinu a otáčky bubna sú len občas, ale po praní tam naberie plno studenej vody a odstreduje vysokýmy otáčkamy a občas treba prečistiť sitko v odtokovej hadici, dole na práčke do nejakej plytkej nádoby, už sa mi stalo že sa oprali i peniaze,prežila 20-ka, tak poriadne skontrolovať všetke vreckáOdpoveď na príspevok od kejsix:
Riešia sa tu následky, nie príčina. Za normálnych… @kejsix niekedy staršie sa dávala odtoková hadica na umývadlo do držiaka, prúd taký že naplňalo , teraz mám pripojenú na sifon z umývadla,predáva sa taký aby sa to tam dalo zastrčiť, nemusel sa robiť zvlášťOdpoveď na príspevok od peter481994:
Pani neviete poradiť v odtokovej hadici ostáva vo… @peter481994 to je uplne normalne, deci vody v odtokovej hadici tam ma ostat. Sluzi to ako zapachova uzavera, aby ti nesiel smrad z odpadu spat. Pokial ti voda nestoji v umyvadle alebo v pracke, tak to neries, je to OK.Odpoveď na príspevok od yuri66:
@peter481994 Musite častejšie prať, nie raz do ro… @yuri66 to aky sajrajt periete, ked vam po prani odchadza sliz? Bezne periem na eko programy a za tie roky sa mi nikdy pracka neupchalaOdpoveď na príspevok od zita19:
@yuri66 to aky sajrajt periete, ked vam po prani … @zita19 neviem ci sa tu niekomu upchala pračkaOdpoveď na príspevok od zita19:
@yuri66 to aky sajrajt periete, ked vam po prani … @zita19 možno ťa zaskočím - niektorí ľudia majú strašné hygienické návyky (viď. aróma letného autobusu ,) a potrebujú aspoň dve predpierania.Odpoveď na príspevok od yuri66:
@zita19 neviem ci sa tu niekomu upchala pračka @yuri66 dobre, nie pracka, prackovy sifon @gadefox taki neperu vobecOdpoveď na príspevok od zita19:
@yuri66 dobre, nie pracka, prackovy sifon @gadefo… @zita19 možno ho susedia raz za rok dokopú, aby sa opral a kvôli slizu sa mu upchá sifón. Nám nič také z práčky nelezie a to používame EKO programy roky rokúce..