Pozor na moderné "technologické" banky!

Nový typ finančných inštitúcií zameraný na poskytovanie služieb internetového bankovníctva má viacero výhod. Ponúkajú otvorenie účtu na „pár klikov“ z pohodlia domova. Nikam nemusíte chodiť, absolvujete video call a pošlete pár skenov rôznych dokumentov. Fin-tech bankovanie ale má aj svoje nevýhody. Napríklad sa môže stať že banka vám bez akéhokoľvek varovania zablokuje účet a niekoľko týždňov budete komunikovať s nekompetentnými operátormi call centra kým vám účet zase odblokujú samozrejme bez vysvetlenia či ospravedlnenia. Mám veľmi negatívnu osobnú skúsenosť s 365 bankou...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od alexnetatmo:

Nový typ finančných inštitúcií zameraný na poskyt…
@alexnetatmo treba byť konkrétny inak ten post veľký zmysel nedáva.....negatívnu skúsenosť môže mať človek s ktorou koľvek bankou z najrôznejších dôvodov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od alexnetatmo:

Nový typ finančných inštitúcií zameraný na poskyt…
@alexnetatmo mám asi 20 ročné výborné skúsenosti s mBank. Pri normálnom používaní poplatky nula nič (no, pár eur som za tú dobu zaplatil). Som u nich prakticky od začiatku ich existencie u nás. Prešiel som k nim od VÚB v čase, keď poplatky začali presahovať akúkoľvek rozumnú mieru. Jediná nevýhoda mBank je vklad hotovosti na účet, ale už viem ako na to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?