Poraďte niečo vtipné originálne ako darček k 50-tke.

Poraďte niečo vtipné a originálne ako darček k 50-tke pre ženu. Nie prosím darček z obchodu. Alebo nejaké zábavné "číslo", aby sa zabavila celá spoločnosť. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Tu osobu poznas ty, ty musis vediet, co ju potesi/pobavi. Ak to nevies, tak proste kup kvety. Pokusy sa robit neoplati. Co je pre jednoho vtipne, druheho moze urazit.
Odpovedať
a je ona na takéto vtipné somarinky? Lebo nie každí je naklonený podobným vtipným darčekom a môže to mať skôr opačný efekt, že sa bude cítiť rozpačito, až trápne. Napr. ja neznášam rôzne torty v tvare ženského alebo mužského tela, príde mi to nechutné a vôbec celkovo nevhodné.....známe dostala erotickú pomôcku od kolegýň na 50-tku, donútili ju samozrejme darček pred všetkými otvoriť, hovorí, že dodnes ma z toho nočnú moru, bolo to pre ňu veľmi nepríjemný zážitok (a to nieje žiadna puritánka), len v danej chvíli to bol veľmi veľmi nevhodný darček....
Odpovedať
Osobne myslim, ze zazitkovym darcekom sa neda nic pokazit. Len si treba zistit co ma rada. Lebo napriklad kamoska dostala skok z lietadla ako darcek a tam nastal problem kedze ma strach z vysok a do lietadla kvoli fobii v zivote nenastupila. Alebo mozno nejaky predlzeny vikend. Osobne si myslim, ze je dost risk ist do nejakych vtipnych veci, pretoze to, co sa jednemu moze zdat vtipne inemu sa nemusi ;-)
Odpovedať
Kup jej kukuckove hodiny a daj ich nadstavit aby zakukali na kazdej 50ke. 😀
Odpovedať
http://www.bambu.sk/tricka-narodeniny... a k tomu napr. https://www.zastery.sk/p/1273/zastera... ale sú aj iné sexice :)
Odpovedať
ked nema byt z obchodu, tak to aby si nieco vyrobila.predrecnici uz napisali, ze nie kazdy je na kadejake forky a vtipky a este aby sa bavila cela spolocnost nasledne.ty ju vsak poznas, tak zvaz, co bude pre nu najlepsie, za mna klasika, sperkom sa neda nic pokazit
Odpovedať
Profilova fotka
Zariaď to tak, že jej objednaj priamo v čase tej oslavy hodinového manžela.... A 1 hodinu nech si rozkazuje, čo chce porobiť... A ak už budete mať aj trochu vypité, určite sa dobre zabavíte... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
veci dnes nemaju hodnotu.. zazitky ano.. skus nejaky zazitkovy darcek podla povahy oslavenkyne... urcite vyberies nieco
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ak by sa mali všetci zabaviť tak by som navrhovala nejakú vtipnú hru, pri ktorej sa bude piť. Neviem koľko vás bude na oslave ale predpokladám, že človeče stačiť nebude tak navrhujem nájsť takúto nejakú hru na internete, vytlačiť k nej pravidlá, zaobstarať všetky pomôcky ak k nej bude niečo treba a pri tom sa podľa mňa zabavia všetci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za taku nejaku hru ako navrhla brnkinka pokial nechcete nic take gycove ako su kadejake vtipne darceky k okruhlym narodeninam. To nebude ani take financne narocne, teda staci ked sa nakupi alkohol a to by sa podla mna na oslavu kupoval aj tak. Vsetci sa zabavia, vratane oslavenca a uvolni to atmosferu, nic lepsie si neviem predstavit
Odpovedať
Profilova fotka
leonardom trafil klinček po hlavičke :-D pre ženu je toto podľa mňa úplne ideálny darček, a najlepšie bude keď bude oslava doma a pritom jej opraví všetko čo manžel nestíha už 5 rokov, povymieňa všetky vypálené žiarovky :-D a keď bude na oslave aj nejaký ten alkohol tak sa stavím, že sa pritom pobavia všetci :-D
Odpovedať
Moja dostala k 40tke namiesto beznej kytice, kyticu z ovocných stromcekov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
skok padákom, to je podľa mňa dobrý zážitok :D
Odpovedať
Skok?!len aby nebol posledný,či?
Odpovedať
Myslím si, že ona a aj ostatní by sa zabavili, keby jej na oslavu prišiel zaspievať Karel Gott :-)
Odpovedať
co ja viem ... 25rocneho muza na vecer/noc, to by sa potesila asi najviac 8-) @jakino no to by bolo strasne vtipne, Gott :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?