Pomôžete ohľadom stránky katasterportal?

ahojte, prosím vás ako si mám nainštalovať na katastry portál program aby sa mi zobrazila mapa, už sa stým trápim mesiac, viem že ten náš pozemok sa určite dá zobraziť, už som skúšala aj pomocníka aj to prvotné nainštalovanie a nejde to.
Odpovedať
prístup k info o LV,o majiteľov je verejne prístupné,ale nie je prístup k mapám spoplatnený??Lebo som kedysi skúšala aj ja sa tam pripojiť ale bezuspešne,tak neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@macka01 @nikabrunc mne to fungovalo takto rok dozadu, potom sa mi zaviril pc a zrusila som internet explorer a pouzivam mozillu... no a tak to nefunguje :-( je tam problem v tom, ze treba mat naistalovanu taku tu ich sucast (vyzve vas to) a zaroven treba pouzivat ako prehliadac prave internet explorer.... zaroven treba byt trpezlivy ;-) co ja viem, spoplatene to nikdy nebolo, akurat je tam problem s casovym obmedzenim - rovnako ako v pripade LV, clovek musi cakat nejake minutky, sekundy.... co chapem :) a zdigitalizovane nie je cele slovensko, na to bacha.... ale ked sa ti otvori mapa, tak tam vidis (ked si ju priblizujes na jednotlive katastralne uzemia, ktore uzemia su spracovane, ktore su spracovane ciastocne a ktore spracovane vobec nie su.... snad som pomohla :)
Odpovedať
a treba sa tam aj neako registrovať?lebo ja prehliadam bez registracie,no idem si to dať schválne načítať,čo mi to povie :-D
Odpovedať
treba mat Internet explorer , ono vam to samo ponukne instalaciu programu mapgiude ci ako sa to vola. po nainstalovani treba eplorer vypnut a zapnut. raz sa mi tusim stalo ze mi to islo az po restarte PC. sluzba je bezplatna ale niekde niesu spracovane vektorove mapy, niekde prave prebieha "udrzba" tak ich tam nenajdete. a este chcem upozornit - tie mapy co su tam, aj ked vyzeraju na prvy pohlad rovnako, ich presnost je rozna a mozu tam byt aj chyby. cize merat z nich rozmery pozemkov moc nedoporucujem /ked tak, berte ich len ako velmi orientacne/.
Odpovedať
Najskôr sa musí nainštalovať jeden doplnok na prehliadanie.trvá dosť dlho.Potom naskočí mapaSR s jednotl,krajmi,nič na nej nie je.Potom musíš spustiť dalšiu aplikaciu,v ktorej sa okrem iného píše:"Aplikáci atiež zaisťuje platbu za zobrazenie parcely z účtu prihláseného uživateľa"
Odpovedať
@malydom mám internet explorer, ale som si istá že to dalej mi chýba, 2 razy sa mi stalo že pri inštalácii sa mi pc úplne vypol,a neviem kde je chyba mne sa ani mapa slovenska nezobrazuje je to ok? ked sa mi nezobrazuje SR? :-( a môže byť aj to že ten náš kraj nie je spracovaný dakujem
Odpovedať
@macka01 aj tam som raz bola kde pýtali platiť,ale neviem či to nie je z tých rokov ked to spúštali, teraz by to už malo byť zadarmo, tak veľa od tohto štátu chceme áááááách
Odpovedať
@nikabrunc nie, pokial nemate spravne nainstalovany ten software tak vam nezobrazi ani mapku SR. a uz som vam aj odpovedal do internej posty - vase k.u. tam momentalne ani mapu nema.
Odpovedať
@malydom dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?