Podvodné telefonáty: Google zobrazuje webstránku namiesto čísla

Vlastním a spravujem webstránku s netypickým názvom, kde je riadne uvedený aj telefonický kontakt na mňa. Poštová adresa tam nie je. Už skôr som ale zistil, že Googel to sám nejako spároval a umiestnil do jeho máp. Keď človek zadá na gooogle maps moju poštovú adresu, tak na googli tam vypíše aj názov mojej webstránky, aj telefón. Najhoršie ale je, že v nedávnom období som prišiel na to, že ak telefónujem človeku, ktorý ma nemá uloženého v kontaktoch, tak v jeho telefóne sa nezaobrazí neznáme číslo, ale rovno názov mojej webstránky. Človek webstránku nepozná, zľakne sa a v domnení, že sa jedná o nejaký podvodný telefonát, hovor jednoducho nezdvihne. Mám pocit, že toto sa začalo diať od času, kedy Googel aplikoval do systému AI. Čo mám robiť, kde začať pri odstraňovaní problému ???
Odpovedať
No, ešte aj teraz mi AI z Modrej strechy automaticky zmenila názov príspevku, kde som to mal inak, podľa mňa lepšie, uvedené. Ani sa ma neopýtali, či súhlasím s takou zmenou, pritom sa pod článok podpisujem ja, nie AI, ani nie MS. Toto je riadny diktát! Mňa hebne z tých AI a to je ešte len začiatok.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

No, ešte aj teraz mi AI z Modrej strechy automati…
@petersd nvm ako je to u teba, ale tu býva dobrým zvykom, že návšteva akceptuje pravidlá hry hostiteľa. A ak sú pravidlá hry v rozpore s hodnotami/postojmi návštevy, má slobodu v tom, že hostiteľa viac nenavštívi. Toto sú podmienky MS, ktoré nemusíš akceptovať - si tu dobrovoľne. Takže žiaden DIKTÁT sa nekoná..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@petersd nvm ako je to u teba, ale tu býva dobrým…
@gadefox Vysvetľuješ si to mylne. Keď sa mám podpísať pod môj názor/príspevok, ale niekto ho upraví bez toho, aby som to vedel a dozviem sa o tom až po zverejnení, tak to je čo iné, než nie direktíva ??? A propo, ak už si sa ich tak rýchlo zastal,... ukáž mi presne bod zo Všeobecných pomienok MS, ktorý o tomto pojednáva a oprávňuje MS, k takému postupu....
Odpovedať
Vidím že AI začína strašiť opäť. O niektorých veciach sa žiaľ nediskutuje. petersd podľa mňa toto musíš riešiť s Google. V BA majú slovensky hovoriaci helpdesk. Tam to skús riešiť. Tuto je to na dlhú diskusiu, ktorá sa opäť uzamkne, kedže sa to tu ako predpokladám vymkne z rúk.
Odpovedať
Profilova fotka

@gadefox Vysvetľuješ si to mylne. Keď sa mám podp…
@petersd

tak to je čo iné, než nie direktíva ???

Jedna z funkcií tejto stránky. A nikoho som sa nezastal, vysvetlil som ti základné princípy fungovania tohto sveta. Postup je nasledovný: Vieš, že AI upravuje názov? Áno. Páči sa ti to? Nie. Máš teda na výber: 1) Akceptovať to. 2) Tento web (ktorý je zadarmo, že) nevyužívať. 3) Pindať a vyplakávať v krčme ako z nás AI jedného dňa urobí nevoľníkov (a toto sú podľa teba prvé lastovičky).

Odpovedať
Záleží ako veľmi ťa ľudia kontaktujú telefonicky v súvislosti so stránkou. Ak často a používaš to ako regulérny kontakt, odporúčam ti na to zadovážiť si "služobnú" sim kartu. Ak je tam uvedený len preto lebo musí, skryl by som ho pod nejaké tlačidlo a captcha. Len proces jeho vymazania z rôznych databáz by bol asi náročnejší.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

Vidím že AI začína strašiť opäť. O niektorých vec…
@milan209209 Hej, ale tam zrejme len osobne, ak vôbec existuje taká možnosť... Lebo cez tie ich formuláre je to na psychiatriu a aj tak bez evidentného výsledku...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Záleží ako veľmi ťa ľudia kontaktujú telefonicky …
@ralf364 To nie je o tom, či mňa niekto kontaktuje. Naopak, keď ja niekomu cudziemu volám, tak jemu, na jeho telefóne, sa objaví názov mojej webstránky, a nie moje číslo.
Odpovedať
https://support.google.com/maps/threa...
Odpovedať

@ralf364 To nie je o tom, či mňa niekto kontaktuj…
@petersd Chyba není v Google, ale máš zle napísanú tú svoju web stránku. Musíš ju upraviť aby ten kontakt nebol viditeľný pri indexovaní bootmi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@petersd Chyba není v Google, ale máš zle napísa…
@frantisekca kontakt na webstránke je napísaný vo fotografii
Odpovedať
OCR
Odpovedať
Profilova fotka
Google je známe tým, že zbiera všetky možné aj nemožné dáta, aby z nich robil psychologické analýzy a podľa nich o.i cielil reklamu. Majú o vás viac info, než vy o sebe ,) Snahy typu "vymažte moje TČ z xyz, bo nechcem" je, ako to nazvať, smiešny pokus o zachovanie súkromia. Pokiaľ používate Android (čo väčšina), vedia kam chodíte, koľko tam trávite času aj na základe Wi-Fi pripojenia. Vedia, čo googlujete, ako často etc.
Odpovedať
Profilova fotka
pre sociálne siete a google nie sme zákazníci ... sme tovar... zákazníci sú tí, čo u nich platia reklamu, ktorú potom cielia na konkrétneho človeka "na mieru" na nás na ich "tovar" čím viac tráviš času na internete, tým viac stôp za sebou zanecháš... riešenie je jednoduché, odpojiť sa zrušiť všetky siete, možno sa odsťahovať niekde na samotu u lesa a tam si žiť spokojný život... každý má na výber rozhodnúť sa ... na druhej strane všetky tie technológie weby , socialne siete aj AIprinášajú aj pohodlnosť a luxus ... vyplakávači sa tejto pohodlnosti nechcú vzdať, ale radšej budú vyplakávať nad nejakým "diktátom" zhora ... však na výber vždy je
Odpovedať

Vlastním a spravujem webstránku s netypickým názv…
@petersd a u operatora mas co uvedene pri cisle? Asi by som najskor zistovala ako je to u nichd vedene a co sa premieta do dalsich databaz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?