Odpoveď na príspevok od petersd:
No, ešte aj teraz mi AI z Modrej strechy automati… @petersd nvm ako je to u teba, ale tu býva dobrým zvykom, že návšteva akceptuje pravidlá hry hostiteľa. A ak sú pravidlá hry v rozpore s hodnotami/postojmi návštevy, má slobodu v tom, že hostiteľa viac nenavštívi. Toto sú podmienky MS, ktoré nemusíš akceptovať - si tu dobrovoľne. Takže žiaden DIKTÁT sa nekoná..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@petersd nvm ako je to u teba, ale tu býva dobrým… @gadefox Vysvetľuješ si to mylne. Keď sa mám podpísať pod môj názor/príspevok, ale niekto ho upraví bez toho, aby som to vedel a dozviem sa o tom až po zverejnení, tak to je čo iné, než nie direktíva ??? A propo, ak už si sa ich tak rýchlo zastal,... ukáž mi presne bod zo Všeobecných pomienok MS, ktorý o tomto pojednáva a oprávňuje MS, k takému postupu....Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Vysvetľuješ si to mylne. Keď sa mám podp… @petersdJedna z funkcií tejto stránky. A nikoho som sa nezastal, vysvetlil som ti základné princípy fungovania tohto sveta. Postup je nasledovný: Vieš, že AI upravuje názov? Áno. Páči sa ti to? Nie. Máš teda na výber: 1) Akceptovať to. 2) Tento web (ktorý je zadarmo, že) nevyužívať. 3) Pindať a vyplakávať v krčme ako z nás AI jedného dňa urobí nevoľníkov (a toto sú podľa teba prvé lastovičky).tak to je čo iné, než nie direktíva ???
Odpoveď na príspevok od milan209209:
Vidím že AI začína strašiť opäť. O niektorých vec… @milan209209 Hej, ale tam zrejme len osobne, ak vôbec existuje taká možnosť... Lebo cez tie ich formuláre je to na psychiatriu a aj tak bez evidentného výsledku...Odpoveď na príspevok od ralf364:
Záleží ako veľmi ťa ľudia kontaktujú telefonicky … @ralf364 To nie je o tom, či mňa niekto kontaktuje. Naopak, keď ja niekomu cudziemu volám, tak jemu, na jeho telefóne, sa objaví názov mojej webstránky, a nie moje číslo.Odpoveď na príspevok od petersd:
@ralf364 To nie je o tom, či mňa niekto kontaktuj… @petersd Chyba není v Google, ale máš zle napísanú tú svoju web stránku. Musíš ju upraviť aby ten kontakt nebol viditeľný pri indexovaní bootmi.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd Chyba není v Google, ale máš zle napísa… @frantisekca kontakt na webstránke je napísaný vo fotografiiOdpoveď na príspevok od petersd:
Vlastním a spravujem webstránku s netypickým názv… @petersd a u operatora mas co uvedene pri cisle? Asi by som najskor zistovala ako je to u nichd vedene a co sa premieta do dalsich databaz.