Planovana vystavba pri starej zeleznici v Stupave?

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ma niekto informacie o moznej planovanej vystavbe pri starej zeleznicnej stanici v Stupave a pri byvalej zeleznicnej trate? Je to blizko Zippavy. Alebo by ste vedeli poradit ako ziskat takuto informaciu? Dakujem pekne.
Odpovedať
Stačí si pozrieť úemný plán mesta - tá oblasť je vyčlenená na šport, rekreáciu alebo agroturistiku. Zatiaľ neplánuje nikto tam niečo robiť. Výstavba domov tam asi nebude. Jedine, že by sa zmenil územný plán. Ak chceš bližšie informácia, musíš ísť na miestny úrad, stavebný odbor. Ale nemyslím, že by bolo niečo aktuálnejšie s tou oblasťou.
Odpovedať
@thodosy Dakujem pekne za info. Uz som napisala mail referatovi uzemneho planovania v Stupave, ale neozval sa. Skusim tam zbehnuta aj osobne. Bolo by super, keby tam spravili parcik. Ale znie to velmi idealne.
Odpovedať
@corola Dnes som bola v Stupava na miestnom urade. Momentalne to uzemie je na rekreaciu a sport, ale teraz budu robit novy uzmeny plan a ZSR dala ziadost o preklasifikaciu pozemkov na "stavebny". Podla mna to prejde a potom zeleznice ten pozemok predaju nejakemu developerovi.
Odpovedať
No paráda, postavia tam ďalšie bytovky. AKo keby ich v okolí nebolo dosť. Už aj Stupava sa uchyľuje k praktikám Čiernej vody - stavajú sa samé domy a bytovky ale vybavenosť žiadna. Ešte aj s tým Lidlom robia samé caviky, nakoniec to vedenie Lidlu vzdá a pošle ich niekam.
Odpovedať
@thodosy Este som zvedava, ktorym smerom odklonia dopravu, ked sa zacne stavat kruhac na krizovatke hlavna a skolska.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?