Odpoveď na príspevok od yoboi:
Ahojte, ma niekto skusenost s nadstavcom (pila) n… @yoboi Čo ťa odrádza od kúpy priamočiarej píly? Cena? Na bazoši sa dá zohnať za dvacku (max. 25 EUR), nová Parkside stojí plus mínus 35 EUR mínus tých 7,50 za ten nástavec.. Neviem ako druhí, ale ja používam vŕtačku na vŕtanie, a pílu na pílenie..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@yoboi Čo ťa odrádza od kúpy priamočiarej píly? C… @gadefox Odradza ma iba to, ze to je dalsi pristroj naviac, ktory vyuzijem 1x do roka. A ked na take jednoduche rezanie postaci aj nastavec tak preco nie.Odpoveď na príspevok od yoboi:
@gadefox Odradza ma iba to, ze to je dalsi pristr… @yoboi Rozumiem. Neviem si predstaviť rezať napr. parkety s vŕtačkou s nejakým nástavcom (ide aj o presnosť, že). Na tvojom mieste by som neignoroval negatívne recenzie (píšeš, že si narazil na info, že je to šmejd).. ale možno to niekto bude chváliť do nebies. Za mňa: nekupoval by som to min. preto, lebo priamočiara píla je dizajnová, aby sa dala ľahko uchopiť rukou a materiál pridržať druhou rukou.. Na krivé odrezanie nejakej haluze v záhrade to možno bude stačiť..Odpoveď na príspevok od yoboi:
Ahojte, ma niekto skusenost s nadstavcom (pila) n… @yoboi Onoho času som mal tiež taký nápad si to kúpiť. ALe keď som pozeral spôsob použitia, tak jednou rukou rovný rez neurobíš. Jednou rukou musíš držať vŕtačku a druhou ten nástavec. Rovnako, ako pri rohovom nástavci pre vŕtačku - ale tam je to iné - účel použitai je iný. Ja som priamočiaru pílu mal, a skonštatoval som, že pre mňa je ten nástavec úplne zbytočný. Priamočiarou pílou vieš rezať aj jednou rukou a druhou pridŕžať materiál. Alebo použiť nejakú príslušnú vodiacu lištu. V tomto prípade to nevieš použiť. TAkže ak to potrebujdš na presne rezanie, tak si radšej kúp tú priamočiaru pílu. Aj za cenu toho, že budeš mať ďalšie zariadenie. ALe ak to veľmi chceš, tak si to kúp. Nejaký 1-2 konáre do hrúbky 2 cm v záhrade s tým odpíliš. Alebo ak potrebuješ jednorazovo skrátiť nohy na stoličke. Ale akonáhle by si chcel píliť dosku na poličku, tak s týmto sa natrápiš. Alebo na hrubšie konáre, by som ti zase doporučil akumulátorovú reťazovú pílu 6".Odpoveď na príspevok od yoboi:
Ahojte, ma niekto skusenost s nadstavcom (pila) n… @yoboi Lepšie je, ak mi v regále leží seriózna mašinka a keď ju raz v roku potrebujem, tak viem, že je na ňu spoľah..... než vyhodiť peniaze za takúto hračku, resp. shitOdpoveď na príspevok od yoboi:
Ahojte, ma niekto skusenost s nadstavcom (pila) n… @yoboi cena tej veci úplne zodpovedá kvalite, ktorou bude fungovať. A ja si myslím, že tento švajčiarsky nožík použiješ dva krát. Prvý a posledný.. A kúpiš si niečo normálne. Mám s podobnými nástavcami na vrtačku skúsenosti. Kúpil som si nástavec- nožnice na plech. Robota s tým hnus... Daroval som to, nech sa na to nemusím ani dívať..