Oprava poškodeného matného laku na dvierkach

Ahojte, mám kuchynu s foliovanymi dvierkami, biela perla matna. Snažil som sa ich očistiť od nejakých obchytaných nečistôt a zistil som že som zodral aj matný lak z povrchu. Teraz sú tie miesta lesklé. Je možné nejakým matným lakom znovu prestriekať tieto zodraté miesta aby dvierka vyzerali rovnako matne po celom povrchu? Napríklad s týmto: https://www.tapety-folie.sk/kryci-lak... Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od yoboi:

Ahojte, mám kuchynu s foliovanymi dvierkami, biel…
@yoboi .. lakom vytvoríte vrstvu, ktorá síce okopíruje podklad, no lesklé miesto by mohlo zjetnotiť. Akurát rozdiel medzi striekanými dvierkami a pôvodnými, bude vidieť. Plus musíte mať určitú zručnosť pri striekaní takej plochy, akou sú kuchynské dvierka.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od yoboi:

Ahojte, mám kuchynu s foliovanymi dvierkami, biel…
@yoboi Píšeš, že sú to fóliované dvierka. Na fóliovaných dvierkach žiadny lak nie je. Je to iba vyšúchané do leskla chytaním na tých istých miestach. Lak na tom držať ani nebude
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prirodokochac:

@yoboi Píšeš, že sú to fóliované dvierka. Na fóli…
@prirodokochac Je to matna folia a suchal som to ja ked som ju chcel na niektorych miestach ocistit. Teraz su tie miesta vysuchane a akoby leskle. Cize nejaku matnu vrstvu som tam zodrat musel. Otazka je, ci to pomoze prekryt matny a priehladny lak/sprej alebo je to blby napad. Tie suchance nie su ziadna katastrofa, vidno to iba z nejakeho uhlu ale zaujima ma ci sa to da nejako napravit.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od yoboi:

@prirodokochac Je to matna folia a suchal som to …
@yoboi ziadnu matnu vrstvu si nezosuchal iba si to vylestil ... prilis si tlacil na pilu... proces je nevratny. Tak ako pri lesklych miestach na exponovanych povrchoch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?