Nespoľahlivá firma Instaco-Slovakia

Mám nepeknú skúsenosť s firmou Instaco-slovakia s.r.o. a jej konatelom J.Horínkom . Začal nám opravovať chatu a asi v polovičke zdrhol aj so zálohou a už sme sa mu nedovolali. Narobil nám škodu asi 3 000 €. Varujem všetkých, ktorý by s ním prišli do kontaktu. Je to podvodník.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcica1 Strasne, daj ho vytrieskat aspon sa ti ulavy.
Odpovedať
@jano2011 Keby bolo kým,tak dnes sú už všetci čo nám dlžia vysoké sumy vytrieskaní!!!!A možno nielen to,... ]-( ]-( ]-( Nám je dĺžny Patrik Bokroš s firmou Pabontech alebo aj Empat TV alebo aj Minas Tirith s.r.o. ako len chceš 25t eur už 3roky a sú nevymožiteľné,...Takže o čom to je??? ]-( ]-( ]-( ]-( A ako si máme pomocť???A zákony???žiadne alebo v prospech nich!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@mitinka1 malo firiem je dnes spolahlivych ako to tu sledujem na tejto stranke.Radsej si zavolaj nejakych remeselnikov ty sa ku tomu postavia troska zodpovednejsie ale samozrejme je to aj o stasti na koho natrafis.Tak ti ho prajem vela.
Odpovedať
@jano2011 Ďakujem,ale my už máme smolu a dom nemožeme dokončiť,žiaľ nie sú financie ;-( a už ako tak pozerám ani nikdy nebudu.... A to je najsmutnejšie,... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mitinka1 najdi nejaku firmu na vymahanie samozrejme ze uz neuvidis vsetky peniazky ale aspon nieco sa mozno vrati naspet.Urcite by som to nenechal len tak.
Odpovedať
My sme skúsili právnika aj vymáhačsku firmu všetko legálne a nepochodili sme,... ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
@mitinka1 Mne je dlžný Patrik Bokroš Firma Helpia s.r.o. 10 tisíc eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?