Neodbornosť pri predaji spotrebičov

chcela by som sa opytat ,ci aj vy mate taky problem,ze ked nieco chcete kupit,musite si to nastudovat na internete a potom sa idete opytat tych povolanych,ktori to predavaju resp.podavaju v obchodoch,su za to plateni ale vobec ich to nebavi a nevedia vam povedat nic blizsie o spotrebici.Ja takto nakupujem uz vela rokov a zatiall som sa stretla iba s par odbornikmi,ktori mi vedeli aj poradit znacku .
Odpovedať
Nestretla som sa s tym... ked ideme nieco kupovat, je to vzdy moja domena, vsetko si vzdy nastudujem doma, presne viem, co idem kupovat a predavajuci mi maximalne doplna informacie.... idem vzdy naisto, na predajni nespekulujem, len do objednavky diktujem cisla konkretnych modelov.... Ak ale kupujem nieco nahodne, necham si poradit, predviest, vysvetlit, vyskusat: vzdy som bola spokojna, vzdy som dostala dostatocne informacie...
Odpovedať
dubravajan: kde konkretne si sa stretla s neodbornostou? v akom obchode, mam na mysli...
Odpovedať
Profilova fotka
jooooooooooooooj :-D no keby ma toto znervoznovalo najviac......ja sa opýtam, ale podla mna nie je dobre počuvať tých bláznov......možno maju peniaze za predaj daneho spotrebiča......možno..... ja som si kupovala minule mixer a pýtala som sa na rozdielmedzi 300,- a 550,- okrem tých 250,- či tam je aj iný rozdiel......a ten na mna začal s tou báchorkou.....že predsa len značkový je značkový aže či mám dobru poistku na byt, lebo ten s menej znamou značkou je vyrobený v číne.....tak som ho poslala do .. :-N že veľmi dobre poznam výrobnu technologiu všetkých značiek, a že isto i ten drahší je vyrobený v číne, a že i 3tisícove adidasy su vyrobení v číne..... a vzala som si ten za tri kila....... funguje.....ked sa raz pokazí, hodím ho do koša a kupim si dalsí..... ja podporujem menej známe značky......je to to iste, iba platíte za tu drahu reklamu.... aj GPS som si kupila od menej známej značky a som nesmierne spokojna.....pritom ten predavač mi to neodporučal.....pritom vobec s nim nevedel narábať, čiže ho ani nemal v ruke.... ;-)
Odpovedať
ja som z L.M a pri kupovani sklokeramiky mi predavac povedal,ze nevie ako zapne skl.dosku lebo to v zivote nerobil,na to som povedala,ze macku vo vreci za take peniaze kupovat nebudem,takze tam majstroval asi pol hodinu kym to nastartoval,ale podarilo sa.V inom obchode,ked som kupovala mikrovlnku,tak sa tvaril predavac,ze tam ani nie je, a mikrovnku ´ktoru som chcela predviest mi povedal,za nema cas lebo stoji iba 3OOOsk o chvilu prisli zakaznici,ktori kupovali mikrovlnku za 4OOOsk a to ste mali vidiet ako sa milo k nim mal.takze co obchod to iny pristup,ale tiez teraz chodim nakupovat tak,ze idem na istotu,hoci dlho chodim okukovat a porovnavat ceny oplati sa niekedy pockat na zlavy.
Odpovedať
no tak s tym mam bohate skusenosti... kupa chladnicky v tpd a "vysoko odborny vyklad" predavaca... ked sme sa zacali hadat... lebo ja som chcela kombinovanu chladnicku s mrazakom a 2 kompresormi a on mi chcel vnutit s jednym, lebo podla neho to je jedno!!!! a napriek tomu, ze som mu zopakovala, ze nechcem chladnicku s jednym kompresorov, mal ironicke poznamky a tak nasa debata sklzla do takeho extremu... kamarat mi robi v svetovej firme zaoberajucej sa vyvojom novych kompresorov do chladniciek (takze ma nalezite poucil)! a ten blbec ma tak vytocil, ze som zavolala kamaratovi nedbajuc ze je na sluzobke v Brazilii aby mu on osobne povedal ze je neskutocny debil a ked o tom nic nevie, nech radsej drzi hubu a nekazi vzduch! odvtedy ich zdaleka obchadzam...
Odpovedať
tak v ziline som mala zatial len dobre skusenosti.. ale velmi zalezi na tom,na koho natrafite..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?