Navrh kupelne- rada vylepsenie

Kto by urobil navrh kupelne? Aspon spravne riesenie. Maly priestor vana sprchovy kut umyvadlo pracka wc a kotol
Odpovedať
do malej kúpeľky by som netlačila vaňu aj kút - čo tak väčšiu vaňu a zástenu s funkciou sprch. kúta na ňu?
Odpovedať
Je to na hocijaku vanu?. Neviem ci by som bola s tym stotoznena
Odpovedať
@dzuly9941 tam vela nenavymyslas. Mozno pracku pod nejaku skrinku - nad prackou skrinka. Troska sa usetri priestor. Pracka sa neda dat mimo kupelne?
Odpovedať
Pracku tam mam a zmessti sa. Skor ta vana a sprchovy. Neviem ci to bude ok .
Odpovedať
Za mna: Ten sprchac je asi najmensi aky vojde, z toho mi vychadza, ze moc pohodlny nabude (niet pri sprchovani vacsej rozkose ako ked si pritlacis holy zadok o studene sklo, ked si ides nohy umyt :-p ). Ja by som radsej dala vanu so zastenou. Zastenu kupis na kazdu vanu, je ich tolko na vyber, ze sa ti hlava zatoci. Kym nemate problem s pohyblivostou (ste mladi a ciperni) tak poriadnu vanu s kvalitnou zastenou, radsej ako takyto sprchac. Pracku strcit pod dosku a na nu umyvadlo, mozu byt aj skrinky pod doskou. Nemusis kupovat predrazenu originalnu dosku pod umyvadlo, rovnaku sluzbu ti spravi aj zrezana kuchynska pracovna doska. Ked das vanu pozdlz kratkej steny, tam kde teraz mas nakresleny sprchac s vanou, tak to bude aj pohodlna kupelna. Na stenu vedla dveri trubkovy radiator a celu stenu pod okno mozes vyuzit na umiestnenie dvoch umyvadiel, pracky a este budes mat aj kopu odkladacieho priestoru pod aj nad doskou.
Odpovedať
To bude murovany sprchovaci kut 1.10 na 1m to maly nebude :)
Odpovedať
ak sa zmestí, tak by som vaňu otočil o 90°, k tej kratšej stene a sprchový kút by som tam už netlačil.
Odpovedať
110x100 sprcha mi pride celkom fajn, ja mam v panelaku 85x85 tusim.. v dome tiez planujem tak cca 100x160, a vzdy najpodstatnejsi udaj je ten mensi, cize 100.. a ked ten dalsi je 110, da sa vyuzit aj ten, uhlopriecka bude 148cm (pri 110x100 sprche) a 148cm tak siroke lakte nema nikto... :D ale urcite by bola sprcha 200x200cm lepsia, ale take maju bud herci vo filmoch, alebo milionari.. :D inak - cim vacsia sprcha, tym horsie sa zahreje... ak je to panelak, kde je problem kurit.. co tak vymenit sprchu a vanu? skratit tu dosku kde je umyvadlo, a tym sa ziska viac nelomeneho priestoru, pripadne kupit nie 4 hrannu vanu ale 5, urezanu, dalsi priestor.. ale to len tak, keby nieco menit, neviem co ine menit :D
Odpovedať
Ale zas zrkadlo nad umyvadlo by bolo male lebo je tam okno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?