Odpoveď na príspevok od daralbajda:
Všimol som si tu na fore taku zaujímavu vec.Takme… @daralbajda Ano, "vdaka" rezimu poslednych 80 rokov v Europe je dnes skoro kazdy klamar a podvodnik, pretoze tento rezim je postaveny na lzi a podvodoch. Aky su vodcovia taky je narod. Tyka sa to kazdej sfery nie len stavebnictva. Slovaci maju navyse taku mentalitu.Odpoveď na príspevok od daralbajda:
Všimol som si tu na fore taku zaujímavu vec.Takme… @daralbajda Tému si založil pred 5 rokmi a i keby to bolo pred 20 rokmi, tak je stále aktuálna. Áno, každý každého chce vyjebabrať, lebo.................. lebo údajná "sloboda" a tzv. "trhový mechanizmus".Odpoveď na príspevok od majitelmozgu:
@daralbajda Ano, "vdaka" rezimu poslednych 80 rok… @majitelmozgu poslednych 80 rokov? Takze idech chvalit nacistov lebo vtedy to tu bolo lepsie a nikto nikoho nechcel "zodrat z kože"? To je pravda, lebo vtedy stačilo že si udal suseda a už sa viezol vo vagone... s týmito sračkami choď niekam na ine fórum kde sa stretávajú podobný mentalny atléti. Aby som nebol len mimo tému: ľudia su rôzny, krivý aj rovný. Vždy to tak bolo a bude to tak. Vždy treba mať oči otvorené a rozmýšľať. Na stavbe som mal super tesárov, aj izolatéra aj poterárov. Menej super oknarov ale osadzali len 2 okná a keď som im vysvetlil že to chcem mať tak ako si to platím tak to prišli opraviť, šéf omietkarov sa ma pokúsil odrbat, ale nejak som to uhral (ale tie nervy čo boli okolo toho)... ale to je asi vo všetkých profesiach. Takže všetkým želám šťastnú ruku pri vybereOdpoveď na príspevok od starysomar:
Nie je šťastné, že ho tu admin nechá vyvádzať pre… @starysomar kebyze vyvadzat dokonca mu admin v jednej diskusii prispevok olajkoval.Odpoveď na príspevok od dusantt:
Dovod preco si ludia neuvedomuju ze ich podviedli… @dusantt Bohužiaľ je to tak. Teraz každý chce mať všetko hneď a už na tej kvalite si podľa mňa toľko nezakladajú, resp. si myslia, že áno, ale proste nie 😀 Ešte mám potom rada tých, čo nerozumejú, ale tvária sa, že vedia najlepšie.