Naozaj každý účtuje vysoké ceny a robí nekvalitne?

Zobraz úvodný príspevok
Všimol som si tu na fore taku zaujímavu vec.Takmer všetci píšu že ich obabrali , že sa učtuju ceny od buka do duba , že každý robí všetko šlendriánsky , každý klame , podvádza, že si štát a uradníci robia čo len chcu , všade uplatky , podnikatelia si len nabaluju vačky...Zvlášt u mladej generácie . Mne to pripadá choré , alebo fakt už som starý /čo je pravda/, ale žeby každý robil tak , že toho druhého len obabre ,podvedie , učtuje nenormálne sumy?Mne to pripadá také Matovičovské /všetci su zlodeji len on je svaty/.Je to naozaj tak? Fakt je všade podvod , snaha oklamat druhého?Neviem ja mám pocit že som nežil a nežijem v takom svete..
Odpovedať
1
2
@worker_falcon nj . potom chapem. Ak firmu osocovali je to ine ak slusne sukromne zavola a opyta sa
Odpovedať
Vie mi niekto povedat co sa plati kolko eur za obvodove mury z tehly v okoli Trnavy v m3. Dakujem
Odpovedať
@dusantt nečítal si tu tú tému, ako pani "robila reklamu" priamo konkrétnej firme? že nejak laxne reagujú na jej reklamáciu po 13 rokoch a že sa jej má každý vyhnúť zďaleka... ale nezabudla napísať aj to, že firma spravila všetko, podľa očakávaní rýchlo, bez prieťahov a boli s nimi spokojní.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Odpoveď na príspevok od daralbajda:

Všimol som si tu na fore taku zaujímavu vec.Takme…
@daralbajda Ano, "vdaka" rezimu poslednych 80 rokov v Europe je dnes skoro kazdy klamar a podvodnik, pretoze tento rezim je postaveny na lzi a podvodoch. Aky su vodcovia taky je narod. Tyka sa to kazdej sfery nie len stavebnictva. Slovaci maju navyse taku mentalitu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daralbajda:

Všimol som si tu na fore taku zaujímavu vec.Takme…
@daralbajda Tému si založil pred 5 rokmi a i keby to bolo pred 20 rokmi, tak je stále aktuálna. Áno, každý každého chce vyjebabrať, lebo.................. lebo údajná "sloboda" a tzv. "trhový mechanizmus".
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od majitelmozgu:

@daralbajda Ano, "vdaka" rezimu poslednych 80 rok…
@majitelmozgu poslednych 80 rokov? Takze idech chvalit nacistov lebo vtedy to tu bolo lepsie a nikto nikoho nechcel "zodrat z kože"? To je pravda, lebo vtedy stačilo že si udal suseda a už sa viezol vo vagone... s týmito sračkami choď niekam na ine fórum kde sa stretávajú podobný mentalny atléti. Aby som nebol len mimo tému: ľudia su rôzny, krivý aj rovný. Vždy to tak bolo a bude to tak. Vždy treba mať oči otvorené a rozmýšľať. Na stavbe som mal super tesárov, aj izolatéra aj poterárov. Menej super oknarov ale osadzali len 2 okná a keď som im vysvetlil že to chcem mať tak ako si to platím tak to prišli opraviť, šéf omietkarov sa ma pokúsil odrbat, ale nejak som to uhral (ale tie nervy čo boli okolo toho)... ale to je asi vo všetkých profesiach. Takže všetkým želám šťastnú ruku pri vybere
Odpovedať
Niekedy nie je ideálne hľadať najlacnejších...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Nie je šťastné, že ho tu admin nechá vyvádzať pre vyššiu "živosť" fóra. Otrávi tých, ktorí prispievajú racionálne k veci. Tiež strácam chuť reagovať odborne ak sú tu takí...človek má spravidla iné - rozumnejšie využitie času než polemizovať s duševnými mrzákmi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Nie je šťastné, že ho tu admin nechá vyvádzať pre…
@starysomar kebyze vyvadzat dokonca mu admin v jednej diskusii prispevok olajkoval.
Odpovedať
ja mam dobre skusenosti ale viem, ze je vela nepoctivych remeselnkov. Vidiet to vo FB skupinach, ked niekto zhana niekoho na nieco ....a v diskusii sa objavi doslova čvarga. Kvalitny remeselnik ti vacsinou ani neodpovie na FB. Musis ho najst. Ma profil naplneny fotkami svojich prac, na ktorych je vidiet vysledok. A mnohi maju fakt peknu pracu. Naopak ti, ktori sa ponukaju maju prispevky typu: "joj pánko, zrobime...napiste my robyme to, šetko robyme vipratavanie buracye prace, odvod otpadu, omyetki, murujeme aj strechu zrobyme......" A to som takych videl aj v reale, pretoze ked som zacinal stavat, zastavil som pri mnohych stavbach (zo zvedavosti aj ziskat kontakty) a sledoval, co za masaker sa tam deje. Akoze niektor fakt brutal a nielenze robili zle, oni este pokazili aj to, co bolo pred nimi dobre.
Odpovedať
Dovod preco si ludia neuvedomuju ze ich podviedli, je ten, ze nerozumeju danej veci. Neutralny piklad: objednam si vymenu oleja v aute. Pokial nic o tom neviem a servisak mi povie "vymenene" tak mam to automaticky povazovat za dobru sluzbu? Stavim sa, ze existuju medzi nami aj "servisaci" ktory by motorovy olej vymenili aj na cistom elektromobile, len aby mohli vystavit fakturu (v tom lepsom pripade).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusantt:

Dovod preco si ludia neuvedomuju ze ich podviedli…
@dusantt Bohužiaľ je to tak. Teraz každý chce mať všetko hneď a už na tej kvalite si podľa mňa toľko nezakladajú, resp. si myslia, že áno, ale proste nie 😀 Ešte mám potom rada tých, čo nerozumejú, ale tvária sa, že vedia najlepšie.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?