Nákup dlažby a parkiet v Poľsku

Ahojte, oplatí sa ešte nákup dlažby, parkiet a sanity v Poľsku? Máte skúsenosť s konkrétnymi obchodmi? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@stanaj o polskom tovare je tu xy tem, za cenu ako v polsku kupis uz aj tu a kvalita rovnaka :)
Odpovedať
Dačo sa tam oplatí, no moc toho už nie je. Keď si jedno s druhým tak zrátaš, tak za tie peniaze si to v pohode budeš vedieť kúpiť aj tu a rozhodne budeš mať ľahšiu prípadnú reklamáciu
Odpovedať
Profilova fotka
@stanaj ako napisal stretox a babennik, za tu istu cenu to kupis aj tu a keby sa nieco vyskytne a potrebujes reklamovat tu to bude jednoduchsie, usetrene naklady aj za cestu do polska a presne kupis to iste :)
Odpovedať
Určite v Poľsku... U nás všetko odtial dovážajú (opoczno, tubadzin..)
Odpovedať
bol som na prieskume v castorame aj v MM v polsku a v tom čo som po ceste do Targu našiel,, cca 3 mesiace dozadu. Ceny na chlp rovnaké ako u nás. Keď si pripočítaš za cestu + hlavne čas, tak sa to neoplatí.
Odpovedať
@stanaj cenovo už ani neoplatí aj keď na druhej strane rada v PL v obchodoch nakupujem lebo je tam ochota z ich strany a ohodne väčší výber ... posledne v MM v Targu chcela som stojanovú lampu k lustru tá istá séria ako máme luster kúpený na SK v MM tu sa neboli ani ochotný pozrieť do PC proste nemáme, nedá sa dovi v PL som tam náhodne vbehla a jasne že mrkli do PC dá sa neni problema objednáme bude ....
Odpovedať
@stefanl akoze chces porovnavat castoramu a nas MM? Castorama je uuplne niekde inde,dobre akcie. To,co sme kupili v castorame sa k nam na trh dostalo mozno o rok. Ale skor sa oplati ist do riadnych obchodov napr. https://mera.eu/ obrovsky vyber,ked natrafis na akciu,kupis za polovicu ceny ako u nas.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za odpovede.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?