Odpoveď na príspevok od stevo512:
Ahojte, začnem o sebe, mám 31 rokov, som sám a ži… @stevo512 Recenzie na googlmapach su super,treba ich navstivit a spravit si vlastny nazor. Drzim palce. https://maps.app.goo.gl/uhzLKB6vJRaUi...Odpoveď na príspevok od hilux:
@stevo512 Recenzie na googlmapach su super,treba… @hilux vďaka, to so čítal, mne osobne sa to zdá fajn. Len nik tam nehodnotil že ten dom má, každý hodnotil len že bol pozrieť a super. Skôr by som skúsenosti s byvaním prijal. Radšej negatíva čo ľuďom začalo vadiť alebo vadilo od začiatku. Išiel by som pozrieť aj osobne ale je to cez celú republiku... Každopádne ak by k tomu prišlo tak by som šiel. Len zháňam najprv informácie či vlastne vôbec.Odpoveď na príspevok od stevo512:
@hilux vďaka, to so čítal, mne osobne sa to zdá f… @stevo512 mne osobne sa viac pozdava tato firma. https://novy.mobilnydom.eu/ Maju lepsiu financnu financnu historiu. Skus im napisat,nech ti daju kontakt na zakaznikov.Odpoveď na príspevok od hilux:
@stevo512 mne osobne sa viac pozdava tato firma. … @hilux to som videl tiež. Nemajú tam pôdorys, klasický cenník a podobné veci. Všetko prekonzultovať, čo sa mi nechce strácať s nimi čas keď ani neviem či ich chcem. Možno som len zle hladal? Každopádne napísal som im ohľadne nejakých info. Neviem už aká to bola stránka s mobilnými domami ale tiež tam mali konfigurator a na konci poslali sumu na mail. Len tiež už tam nebolo písané koľko čo stojí v tom konfiguratori, len výsledná suma. To sa mi tiež moc nezdalo prijateľné z pohľadu kupcu.Odpoveď na príspevok od zolos:
Mam dom od Kodima, po dvoch rokoch menim komplet … @zolos ďakujem za skúsenosť. Okrem zatekanie niečo pozitívne alebo iné negatívne?Odpoveď na príspevok od stevo512:
@zolos ďakujem za skúsenosť. Okrem zatekanie nieč… @stevo512 kvalita kuchynskej linky velmi nizka, tu som uz vymenil, odpadli z pantov kazde dvierka a teraz idem meni aj sprchovy kut, rozpadli sa dvere aj bateriaOdpoveď na príspevok od stevo512:
Ahojte, začnem o sebe, mám 31 rokov, som sám a ži… @stevo512 serus, hľadám niečo podobné ako ty a tiež máme vo výbere s priateľkou kodimu a Fischer firmu do ktorej sa ideme tento piatok pozrieť keby si chcel môžeme si podať info lebo tiež si neviem vybraťOdpoveď na príspevok od dragao93:
@stevo512 serus, hľadám niečo podobné ako ty a ti… @dragao93 to by bolo super, môžeš podať info.Odpoveď na príspevok od zolos:
Mam dom od Kodima, po dvoch rokoch menim komplet … @zolos Dobrý deň, volám sa Marko Hutník a som konateľ a zakladateľ spoločnosti KODIMA Vo svojej evidencii neevidujeme žiadnu reklamáciu, ani situáciu, ktorá by sa podobala tomu, čo opisujete. Preto sme presvedčení, že ide o nepravdivé tvrdenie, ktoré má poškodiť dobré meno našej spoločnosti. Ak by ste boli skutočne naším zákazníkom a mali akýkoľvek problém, určite by ste nás mohli kontaktovať – každú reklamáciu riešime okamžite a férovo, a to aj v prípadoch, keď chybu nespôsobil výrobca, ale samotný klient. Vždy hľadáme riešenie, nikdy nie výhovorky – to je náš prístup, na ktorom si dlhodobo zakladáme. Zároveň vás vyzývam, aby ste uviedli, aké dielo ste si u nás objednali, na akom mieste sa nachádza a pod akým menom, aby sme mohli situáciu preveriť. Ak tak neurobíte, budeme nútení postupovať právnou cestou, keďže ide o poškodzovanie povesti našej spoločnosti. Napriek tomu vám prajem všetko dobré a verím, že každý, kto má v sebe úprimnosť a dobré úmysly, sa sústredí na tvorenie, nie na šírenie nepravdy. S úctou, Mgr. Marko Hutník konateľ spoločnosti KODIMA s.r.oOdpoveď na príspevok od zolos:
@stevo512 kvalita kuchynskej linky velmi nizka, t… @zolos Dobrý deň, volám sa Marko Hutník a som konateľ spoločnosti KODIMA s.r.o.. Vo svojej evidencii neevidujeme žiadnu reklamáciu, ani situáciu, ktorá by sa podobala tomu, čo opisujete. Preto sme presvedčení, že ide o nepravdivé tvrdenie, ktoré má poškodiť dobré meno našej spoločnosti. Ak by ste boli skutočne naším zákazníkom a mali akýkoľvek problém, určite by ste nás mohli kontaktovať – každú reklamáciu riešime okamžite a férovo, a to aj v prípadoch, keď chybu nespôsobil výrobca, ale samotný klient. Vždy hľadáme riešenie, nikdy nie výhovorky – to je náš prístup, na ktorom si dlhodobo zakladáme. Zároveň vás vyzývam, aby ste uviedli, aké dielo ste si u nás objednali, na akom mieste sa nachádza a pod akým menom, aby sme mohli situáciu preveriť. Ak tak neurobíte, budeme nútení postupovať právnou cestou, keďže ide o poškodzovanie povesti našej spoločnosti. Napriek tomu vám prajem všetko dobré a verím, že každý, kto má v sebe úprimnosť a dobré úmysly, sa sústredí na tvorenie, nie na šírenie nepravdy. S úctou, Mgr. Marko Hutník konateľ spoločnosti KODIMA s.r.oOdpoveď na príspevok od stevo512:
@zolos ďakujem za skúsenosť. Okrem zatekanie nieč… @stevo512 okrem toho ze je to nezmysel ten pan nema od nas DOM ani EMIKO. Je to blud ziadnu reklamaciu tato osoba nikdy nenahlasila. Takze nerobte si prosim vas nazor na zaklade tohto nezmyslu ale rezervujte si termin a navstivte nasu halu kde sa presvedcite o ivalitach stavby.Odpoveď na príspevok od markohutnik:
@stevo512 okrem toho ze je to nezmysel ten pan ne… @markohutnik tu mate len jednu z mnohych fotiek. Kludne si robte kroky ake uznate za vhodne. To, ze som vam nenahlasil reklamaciu je len z toho dovodu, ze reklamaciu jednoduchsiu ste riesit nechceli. Ste nespolahlivy a nezodpovedni a preto som si opravil radsej vsetko sam. Stresne panely ste spojili zle a tadial zatieklo vsetko po obvode. Ale samozrejme kludne nech si zakaznik urobi sam na svojej skusenosti svoj obraz o vas. Prajem vsetko dobreOdpoveď na príspevok od zolos:
@markohutnik tu mate len jednu z mnohych fotiek. … @zolos nikdy ste nás nekontaktovali, takúto reklamáciu by sme okamžite riešili. Toto nie je modulárny dom Emiko ale Kontajnerová stavba.Odpoveď na príspevok od markohutnik:
@stevo512 okrem toho ze je to nezmysel ten pan ne… @markohutnik vďaka za pozvanie, ale bohužiaľ ste príliš ďaleko. Každopádne ak to bude aktuálne čo bude tak asi o rok - dva tak isto prídem pozrieť. Pozemok už mám.Odpoveď na príspevok od markohutnik:
@stevo512 okrem toho ze je to nezmysel ten pan ne… @markohutnik iba upozornenie. Musíte mať profil PRO ak tu fungujete ako zástupca spoločnosti.