Ministra odsúdili za korupciu pri nákupe Microsoft licencií

http://dsl.sk/article.php?article=18192 Zial, nie toho slovenskeho, ale RUMUNSKEHO. Cize ak vam niekto bude tlacit propagandu do hlavy, ze dacia je smejd a rumunske cesty su rozbite, odporucam vam toho cloveka ignorovat :) Mimochodom, Slovensko je zrejme jedina krajina v Europe, kde nikdy neodsudili ziadneho politika, ci ministra, aj napriek este spornejsiemu nakupu licencii.
Odpovedať
Profilova fotka
a bol si v rumunsku a videl si tie cesty? dialnice len par km od bukuresti, ak cestujes 140 km od nej tak to mas ako u nas cestu druhej triedy, kde hodne casto stretas konsky zaprah.... takze kym na slovensku spravis 140 km za hodinu a pol a este mas cas ist na kafe, v rumunsku si v aute take tri hodiny...
Odpovedať
@kaktusik007 bol som tam, tisice km som tam urobil :) okrem ciest, kde sa moze it mat 5kmh a aj to na "firemnej fabii" tam maju krasne cesty, nula radarov, a aj napriek zazitkom ako "kamion za mnou predbieha kamion a kamion predomnou predbieha kamion" na nich nic povedat nemozem... krasna krajina, priroda, historia. ludia tiez OK.
Odpovedať
@kaktusik007 ty si tam kedy bola? s rodicmi 1995? poviem Ti novinku> odvtedy sa vela zmenilo a pekne useky dialnicne spravili a stale na tom makaju P.S. bol som tam busom 2006,2007,2008 a teraz autom 2013 a 2014 v lete
Odpovedať
Profilova fotka
@ydn v 2008 som tam pobudla nejaky cas a riesila som najma autom... Ale uznavam, je 2016 - mohli dialnicu posunut par km od bukuresti dalej.
Odpovedať
@kaktusik007 minimalne si skus mrknut, teda pozriet na dialnicnu siet v Rumunsku, pred tym ako zacnes pisat co pises :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?