Máte skúsenosť so stolárskou firmou Hrkota z Považskej Bystrice?

Ako dodrzuje dodacie terminy?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Jedna veľká katastrofa, na krku nosí Panenku Máriu, ale nemá problém klamať do očí a nasľubovať dodanie objednávky a pritom ju ani nezačal robiť. Neberie mob, neskutočne kecá, oháňa sa ISO normou, všetko robí na 100 krát. Má presne taký neporiadok vo svojom podnikaní ako aj vo svojej dielni a vo svojom dvore, FUJ. Pre neho termín dodania, ak ho vôbec dodrží znamená, že vám to len dovezie a potom to chodí týždeň montovať, dorábať, neskutočný fušéééééér.
Odpovedať
Profilova fotka
V PB dobra skusenost+dodrzanie terminu+poradi so stolarom Dusan Vrabel
Odpovedať
Presne ako píše františekxy, najprv zoberie zálohu, keď sa blíži termín dodania, tak neberie mobil. Stále sa na niečo alebo niekoho vyhovára, ústa sa mu nezastavia. Už by sme si k nemu nedali nič robiť!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý deň, ja mám veľmi dobrú skúsenosť s pánom Hrkotom, má slušné vystupovanie na rozdiel od iných firiem, u ktorých sme si dali vypracovať ponuky. Nechali sme si u neho vyrobiť krásne samonosne schody. Vrelo odporúčam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Preboha uz nikdy viac Hrkota!!!! Hroza! Nabytok v celom byte mame robeny na objednavku a s nijakou firmou som nidky nezazila to co s panom Hrkotom. Objednali sme si unho kuchynu na chatu ... najprv naramne ochotny, hned zobral zalohu. potom nedodorzal termin dodania, ale to je to najmenej. Dostali sme uplne inu linku ako sme si objednali - bez konzultácie svojvolne zmenil farbu dekoru bocneho korpusu, sokel dal miesto drevenneho kovovy, zmenil pocet suflikov, policiek, orientaciu umyvadla aj rucok na dvierkach. Odovodnenie: orientaciu rucok si "nevsimol", farbu zmenil aby uz nemusel objednavat dalsiu dosku, pocet policiek a suflikov si nepoznacil tak urobil ako sa mu lubilo, sokel je "podla neho lepsi kovovy" tak co na tom, ze my sme chceli jednoliaty korpus v jednej farbe aj so soklom.. ZIADNU ZMENU S NAMI NEKONZULTOVAL!!! A dost ze meskal s dodavkou, ale za cely cas sa ani neunuval zavolat, ze" prepacte nepoznacil som si to a to, ako to chcete?" A este sa tvaril aj urazene a vraj sme problenovi zákazníci a ze on sa koli takej malej zakazke citujem "neposere"!!!! O kvalite spojov kuchyne ani nehovorim. Takze pokial si nechcete dat urobit zakazku za minimalne 4000 eur, necakajte ziadnu ochotu ani kvalitu, dokonca ani to co si objendate. dostanete to, co mu vyhovuje. V zivote som toto na nijakeho zivnostnika nepovedala, ale s prepacenim praca pana Hrkotu je uplny amaterizmus a neprofesionalita!!!! Zalezi mu len na tom, aby ste co najrychlesie vyplatili zalohu. A este nieco: necakajte ziadnu duchaplnu diskusiu, nema argumenty, len habka a rozprava aj dve hodiny uplne o nicom.
Odpovedať
Ja som bola s prácou p. Hrkotu spokojná. Robil nám na mieru kuchynskú linku z jaseňa. Krásna stolárska práca, nemám žiadne výhrady. Boli sme dosť nároční zákazníci, všetko sme niekoľkokrát prebrali telefonicky aj osobne. Nikdy nemal problém prísť a všetko prekonzultovať. Áno je dosť ukecaný, ale to sme aj my a aspoň sme si všetky detaily 100x overili, aby potom nevznikali zbytočné komplikácie. Jedinú výhradu mám k montáži, ktorá trvala 4 dni, nakoľko linku priviezol v demonte a všetko si robil sám alebo mu pomáhal môj manžel, tak to chvíľu trvalo. Bola to skúška trpezlivosti, ale výsledok stál zato linka je moderná a nadčasová, veľmi sa nám páči.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
pri spisovaní objednávky som zaplatila 80 percent ceny, už ubehli 4 mesiace od záväzného termínu dodania, medzičasom som vyplatila zvyšnú časť a stále nemám komplet všetko dorobené..Čo napísať? Neprofesionalne vystupovanie keď je po termíne, (podľa slov pána Hrkotu by 80 percent svojich zákazníkov postrieľal) arogancia, . avšak pri spisovaní objednávky medové motúzy....Nečakajte dvere na mieru,(podľa pána Hrkotu robí dvere podľa STN čo umožnuje dole špáru až 3 cm) , nečakajte 3 pánty ale len dva, nečakajte kvalitu v samotnom meraní a osadení, nečakajte montáž a aj osadenie spotrebičov ako digestor či dres, ani Vám nezoženie spotrebiče lacnejšie za veľkoobchodné ceny, nakoniec si ich kúpite sami, Ak Vám pán Hrkota predsa niečo kúpi - napríklad kľučky,či dres tak neočakávajte záručný list, budete ich mať bez papierov. ,Ak budete chcieť kuchynskú linku, počítajte s tým že podľa pána Hrkotu je normálne že linka stojí až na 15 cm nožičkách a do jeho zásuviek nekúpite poradač na príbory, pretože sú hlboké len 46 cm, .a nikdy nedostanete technický nákres rozvodov. Bude k Vám chodit ako na hodiny klavíra. Firma Hrkota - už nikdy viac
Odpovedať
neodporúčam, čakali sme skoro rok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?