Máte skúsenosť s poľskými kamenárstvami?

Ahojte, chcem sa poradiť ohľadom kamenárstiev z Poľska. Mám záujem o výrobu náhrobku - platne, aj pomníka. To čo sa mi páčilo vraj bolo vyrobené v Poľsku podstatne lacnejšie ako u nás. Žiaľ nikto mi nevedel dať konkr. kontakt ani nič podobné. Nemáte niekto skúsenosť s Poľskými kamenárstvami?
Odpovedať
Ahoj, my sme mali bohuzial smutnu udalost pred 3 rockami a museli sme nahle urobit platnu na pomnik. Mali sme moznost nahrobneho kamena z polska, videli sme aj zopar a poviem ti pravdu ak si to cenovo preratas tak ta to vyjde na tie iste peniazky. Polska firma ti negarantuje trvanlivost pri prevoze. Susedovi pri prevoze praskla a mal s tym len zbytocne problemi. Ak si najdes nejakeho kamenara ktory nerobi vo velkej firme tak to nieje az tak drahe. Lebo poliaci ti to len prinesu ale zvysok robi kamenar ktoreho si musis extra zaplatit. ;-) No vyber necham na teba
Odpovedať
Aj ja so mala zaujem o pomnik z Polska, jednalo sa o vymenu uz existujuceho dvojpomnika, platne a pomnik. Boli sme osobne v Polsku a dali sme si urobit aj predbezny rozpocet, a to nehovorim o najdrahsiom kameni a vysiel by nas na 60 tis az 80 tis. Sk, nakoľko to bolo minuleho roku v jeseni. Ale oni maju platne uzsie nez u nas, takze by sme potrebovali na dvojpomnik bud 3 platne, alebo by sme museli zuzit dvojhrob, urobit novy zaklad, co by to tiez este zvysilo cenu. No oni by prisli osobne presne zamerat aj by to doviezli a zlozili. Pokial sa ale jedna o novy, tiez sa mi pacia a su niektore lacnejsie ako u nas a oni to taktiez doviezli osobne na miesto aj zmontovali. Mala som na nich aj adresu a tel .cislo, pokial by si mala zaujem a ja by som to este nasla, poslala by som ti do IP.
Odpovedať
Dakujem zatial za rady :-) :-) , milocka29 poprosim o ten kontakt, ja mam tu istu situaciu, tiez chceme starsi dvojhrob vymenit. Ako som pochopila asi ste to nakoniec cez nich nezrealizovali. Dali ste si ho urobit tu? A ako sa sa s nimi dorozumiet, uplne v pohode po slovensky? Videla dom par ich pomnikov na inernete a podla cien to mali o dost lacnejsie, ale o kvalite sa cez obrazok clovek nic nedozvie :-|.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, ja mam velice dobre skusenosti s mladymi kamenarmi, spravili mi kvalitne pomnik, som velice spokojna, maju stranku kamenarstvokf.sk. keby som si mala vybrat, urcite na zaklade svojich skusenosti vyberam ich.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme využili služby kamenárov z Poľska, konkrétne z Krosna a vyšlo to lacnejšie a boli sme spokojný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Vie niekto poradiť kde na internete majú Poliaci registrované svoje firmy (aj kamenárstva)? Hľadám niečo ako na SK je azet, zlaté stránky a pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?