Máte skúsenosť s nožnicovým stanom?

Profilova fotka
Ahojte potrebujem poradiť🤒. Predávam na remeselných trhoch svoje náramky, ručne robenú bižutériu a môj predošlý nožnicový stan 3x3m kúpený za 90€ polámal vietor. Teraz už tuším že za tú cenu to nemohlo byť kvalitné. Robil som si prieskum trhu na stany a zistil som že sa pohybujú od 200€ do 600€. Vybral som si 2 favoritou jeden drahší a pôsobí kvalitnejšie od značky BRIMO oceľový model a druhý lacnejší od best tent avšak vďaka google lens som zistil že to prekupujú od polskeho distributora. Tak neviem nechcem sa znovu popáliť. Ďakujem za radu. MOžno skúsim pozrieť ešte bazoš.... S pozdarvom Jozef
Odpovedať
Profilova fotka
Nie všetko, čo je poľské, musí byť aj kvalitné :-D Všetci sa hrnú za "kvalitou" tam.
Odpovedať
jasne, ved na bazosi najdes fakt ze vsetko, skusila by som najprv tam. 🙂
Odpovedať
mne len napadlo, ze ked takto chodis predavat, isto sa s nejakymi dalsimi predavajuci pravidelnejsie stratavate. co tak opytat sa ich, co maju za stany?
Odpovedať
Profilova fotka
V klube mame stany od ceskeho REDX - skus pozriet PROFI COMPACT. ten je za 375euro. Ak chces top-class, tak napr. PROFI EXTREME alebo PROFI EXTREME COMPOSITE. Je vo verzii oversize ALU alebo lahsi kompozit. Cena 669e. https://www.redx-stany.sk/noznicovy-p... https://www.redx-stany.sk/preco-redx Dalsia moznost skocit na par vystav a pozriet ake stany ma konkurencia.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zuzgun:

mne len napadlo, ze ked takto chodis predavat, is…
@zuzgun áno už som sa pýtal ale kolegovia uprednostňujú skôr tú úsporu pri kúpe ako hodnotu produktu po kúpe. Prvýktát poradili oni preto to chce širší pohľad, pretože každý má iné potreby. Od toho sú asi aj tie cenové a kvalitatívne varianty.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mgx:

V klube mame stany od ceskeho REDX - skus pozriet…
@mgx Ďakujem za typ. Ich stan som ešte nevidel na trhoch asi kvôli cene, väčinou sa na trhy kupújú lacné patoky a tak to potom vyzerá. Na druhej strane keď niesú tržby tažko kúzliť. Chcel by som 3x3m s bočnicami a to čo posielaš stojí už 669€. Mňa zaujal tento https://www.brimo.sk/skladaci-altanok... V podstate som sa medzičasom rozhodol a ak niekto bude mať o mesiac záujem o moje odporúčanie či BRIMO nožnicový stan áno alebo nie tak nech sa ozve dám mu svoju úpromnú recenziu. Ďakujem všetkým boli ste zlatý a nápomocný. 😇
Odpovedať
Profilova fotka
@jojo1968 ak chces do 400euro, kup si profi compact. je to z ALU, dobre skladny (oproti BRIMO), vaha 26kg vs ocel 35kg BRIMO. Nebudes riesit koroziu, aj rozmery v taske su lepsie. https://www.redx-stany.sk/noznicovy-p...
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx ďakujem ja som si tvoju predošlú správu dobre pozrel a stan na ktorý odkazuješ stojí 669€ nie je to žiaľ do 400€, ale aj keď by cena alu verzie bola za 400€ tak by som bol asi skeptický k pevnosti rámu. Vidím že 3x3m s 3 bočnými stenami majú aj nižší model ale je to tiež oceľový podobný ako má BRIMO ale oni ho volajú hobby a ja ho na záhradu primárne nebudem používať. 🙃 Všeobecne čo sledujem je najhoršia varianta na trhu 3x3m stan so stenami v ALU verzí za cenu pod 400€. V tej cene pri alu verzií sa to proste láme. Oceľ je v tej cene už často dobrá. Čo som zistil ALU verzia musí mať cenu aspoň 500€ + ako majú obaja výrobcovia, inak je tam málo hliníku v riáme a láme sa to. Je pravda že oceľ je ťažšia ale to nevadí pretože v tejto cene to pre mňa má ekonomický zmysel. Možno sa o 2 roky bude dariť a prejdem na verzie 700€ plus vďaka predajom. Medzičasom stan od BRIMO prišiel a vyzerá parádne. Uvidíme v reálnych podmienkach... Dúfam že stan BRIMO budem rovnako odporúčať ako ty ten svoj 🙂. Tak to má byť!
Odpovedať
Profilova fotka
@jojo1968 dik za info, jasne, my ten nas pouzivame 4x rocne na tyzdnovej akcii, vietor nevadi, lebo ho kotvime aj vrutom v strede. Kedze mame vela carachov, rozmery su dolezite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?