Máte skúsenosť s chcembyvat.eu alebo eco-domov?

Ahojte, pri searchovani na nete a hladani realit som natrafila na tuto firmu/stranku. Mate nejake skusenosti s ich jednanim, stavanim alebo celkovo akekolvej referencie...stavaju domy, predavaju pozemky...Vzorove domy maju v rajke, pozemky predavju aj v malinove a miloslavove....su tam dvaja pani, ktorych teda nebudem menovat ale ti isti su za realitnou kancelariou cyprinus.. Viete mi poradit, pomoct? Dakujem.
Odpovedať
1
2
moja skusenost je velmi dobra. zatial pozostava z jednania pri prehliadkach, pred kupou pozemku, pocas kupy aj po nej. brat bude mozno cez nich aj stavat dom. zatial nemozem povedat kriveho slova. dokonca aj cenu za stavbu domu maju celkom dobru. nie je zazracne najnizsia, ale blizko uplne najnizsej co sme zatial inde zohnali. cize podla mna OK, mozte ist cez nich.
Odpovedať
kupil som pozemok v Malinove, ked to bola rola a zatial plnia terminy a postupuju podla slubov.
Odpovedať
@vehuhu prosim ta, uz si zistila viac info o nich? co su zac? na nete som nenasla ziadne referencie. Chceme cez nich kupit vystavbu montovaneho bungalova v Malinove, len stale vaham .. Dakujeem
Odpovedať
Ako vravim, skusenosti su dobre. Pozri si fora o Malinove tu na modrej streche. V lokalite XVIII alebo Malinovo-Studene stavaju oni a myslim si, ze vela ludi z tychto for stavaju cez nich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@vehuhu ?vieš teraz viac o ECO-DOMOV? ..daj vedieť..vď AM
Odpovedať
@danielitta6 Ahoj a pozemok si kupila tiez v lokalite XVIII, cize Malinovo-Studene alebo inde?
Odpovedať
@alamik mas IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
skusenosti su velmi dobre. tiez sme kupovali od nich pozemok ( Malinovo ). velmi ustretovy a flexibilny pristup. aj dnes sme boli zastaveni pozriet co robia na pozemkoch a pan od developera hoci bol na obhliadke s inymi klientami sa hned pristavil spytat ci nieco nepotrebujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@vehuhu ... Vďaka Ti za info...
Odpovedať
Profilova fotka
@buggy rozmýšlame tiež na výstavbe domu na klúč a našla som vašu reakciu, môžete mi prosím povedať názov firmy ktorá stavia ešte lacnejšie ako Eco-Domov? Za info vopred dakujem
Odpovedať
@hegina bohuzial nemozem sluzit, pretoze lacnejsi variant je znamy, ktory robi inziniering za nas a teda vsetko znaha, vybavuje, zabezpecuje, kontroluje atd. To cele za par penazi, takze preto minimalna marza na pracach a najnizsia cena.
Odpovedať
Pri objektivnom porovnani su Oravcovci naozaj jedni z najlacnejsich (aspon v nasom porovnani), ktori maju zaroven aj referencie, pretoze stavaju o 106 :) aj v novej lokalite Tri Vody Malinovo. Ludia su stale spokojni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte vsetci, mate, prosim, nejake blizsie info k projektu Tri vody? Zvazujeme s manzelkou kupu pozemku v tomto projekte a zhaname nejake blizsie info, resp referencie alebo dojmy. Dakujem
Odpovedať
@georgi0077 ... pozri na toto fórum .... píšeme si tam - majitelia pozemkov :)
Odpovedať
@georgi0077 ............teraz aj s adresou :O ............ http://www.modrastrecha.sk/forum/poze... ....
Odpovedať
Profilova fotka
@irve ...dakujem
Odpovedať
Ťažko povedať čo je to za firmu ale skusenosti nič moc viď OR SR su to podla man take firmy ktore sa na takychto projektoch len nabalia a posunu dalej za par rokov nebudes mat komu co reklamovat lebo uz nebude existovať
Odpovedať
@andyw to je dost mozne, ale kym este existuju, tak robia celkom dobre a plnia sluby. Poslavili uz niekolko celych stvrti (Rajka,Studene,Malinovo, tusim aj v Modre). Z dlhodobeho hladiska netusim.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyw ..podporím trocha buggyho vyjadrenia...poznám ich služby len v oblasti Malinova...v tejto oblasti zatiaľ naozaj idú podľa dohody...A.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte je tu niekto kto si od nich dal postavit montovany dom? Ake su skusenosti? Vraj viac naslubuju ako je pravda, tak sa chcem opytat niekho kto od nich ma mont. dom. Znama zvazuje stavbu s nimi.
Odpovedať
Vraj? :) moji traja veľmi dobrí kamaráti cez nich stavali a úplný spolah, cena sa nenavysovala, pomohli vybaviť aj veci okolo ktoré nemuseli a aj mne už kreslia projekt. A čo je hlavne, aj pól roka po odovzdani domu kamarát potreboval niečo pomôcť s nastavením kotla, bez nejakých vyhovoriek prišli a pomohli.
Odpovedať
Profilova fotka
vytvoril som stranku pre TRI vody 2 etapa MALINOVO /MOST. Kto ma chut a chce sa spoznat s buducimi susedmi tak sem : http://www.facebook.com/trivody.malinovo budeme mat lepsiu komunikaciu pri rieseni spolocnych otazok .. PatO
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@juskovci stavias dom s nimi? Ja teraz sledujem dom co stavaju vedla nas a som teda velmi rad ze som ich prehliadol.
Odpovedať
Profilova fotka
@idom nestaviame s nimi, vybrali sme firmu zo stredneho Slovenska. ale v nasej lokalite toho stavaju dost, lebo su aj developerom pozemkov. kazdopadne to cez nich ide rychlejsie, ludia co stavaju cez nich uz niektori aj byvaju. v predchadzajucom prispevku som referovala pozitivne skusenosti pri kupe pozemku
Odpovedať
@juskovci no dufam ze sa ozve aj niekto kto s nimi staval dom. Ja pripravim aj nejaku galeriu co spachali tu pri nas.
Odpovedať
@idom minimalne ja by som to rada videla, tie fotky ...my cez nich totiz ideme stavat...
Odpovedať
@byvat zatial su iba v mobile kvoli reklamacii, ale nafotim to este raz normalne a poslem link na galeriu. Cez vikend to spravim.
Odpovedať
@idom zial nadobudla som z teba dojem, ze iba chces mat iny nazor ako ostatní za kazdu cenu. Hoci aj za tu, ze tu uvedies nepravdive fakty o kvalite prace. Nepaci sa mi, ze si svoje tvrdenie nepodložil dôkazom čiže fotodokumentáciou ako si sľúbil pred vyše týždňom. Alebo zastupujes nejakú konkurencnu firmu???! ? Tak si potom zvolil,ó :-| ale velmi nevhodnú formu prezentacie :-| :-| :-S
Odpovedať
@bambi272 nebol iba cas...zatial... ale galeria bude. Cela zo vsetkymi detailami. Ziadnu firmu nezastupujem. Ja tu narozdiel od teba nie som registrovany hned po napisani mojho prispevku. :) (Asi som udrel klinec po hlave, ze?) Mam klasicky dom a vsetky fotografie su verejne dostupne v mojej galerii takze ja urcite nejaky zastanca(konkurencnej firmy ci nieco podobneho) nie som. Hneva ma iba zla praca ci uz je to v stavebníctve alebo v inych oblastiach. No je tu internet a skvely nastroj nato aby ludia mohli byt informovany o kvalite jednotlivych firiem.
Odpovedať
Ahoj my sme tiež cez nich kupili pozemok a tiež ideme cez nich stavať. Zatiaľ môžeme doporučiť. Plány plnia, sú ustretoví a nemám z nich pocit, že by chceli niekoho obrať o peniaze. To že na ORSR maju stále zmenu majiteľa vieme, prečo nevyužiť daňové uľavy keď sa dá... to im kvitujem!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?