Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
Ahojte stavbári. Každý z nás po dlhom fyzicky nár… @prirodokochac .. za mňa vlastná skúsenosť.. nie pravidelne, ale na masáže chodím a využívam túto službu. Pár krát som použil kreslo.. nepíšem o tom v nákupnom centre, ale profi v rámci kúpeľov. Je to chabá náhrada maséra. Za mňa je to len "akože" masáž. Kreslo nikdy neucíti tvoju reakciu a už vôbec nenájde miesto, na ktoré masér narazí a vie ako naň.. ak by som mal doma také kreslo, tiež by som tvrdil, že paráda.. aj keď to pre niekoho môže byt slušná náhrada.. no o výmene za návštevu maséra, aj v stave núdze nie. Pomačká, vytrasie.. ale skôr by som volil niekde nejakú podvodnú trysku v aquaparku alebo alternatívneho maséra.Odpoveď na príspevok od brapene:
@prirodokochac .. za mňa vlastná skúsenosť.. nie … @brapene no tvoja odpoveď mi trochu zobrala vietor z plachiet ☹️ po dajakom kresle pokukujem už dávno ale zatial naň nemám miesto ,keďže prerabam barak a neviem to dokončiť,na masáži som ešte nikdy nebol ,takže to nemám ako porovnať , v kresle len zo dva krát v kúpeľoch pred rokmi.Deviza kreslá by podľa mňa mohlo byť to ,že ho budem mať doma a môžem sa do neho skotit každý deň keď sa mi bude žiadať a nemusím sa niekde trepať desiatky kilometrov za masérom.Kamarat ho má už dlhšie a pochvaľuje si ho, ja mám trochu obavy že po prvotnom nadšení ,to bude časom len drahá zavádzajúca hračka.Odpoveď na príspevok od chozze69:
@brapene no tvoja odpoveď mi trochu zobrala vieto… @chozze69 ..ber to iba ako subj názor, skúsenosť.Odpoveď na príspevok od brapene:
@prirodokochac .. za mňa vlastná skúsenosť.. nie … @brapene s kreslom nemám skúsenosť, mám len masážny bazmeg na chrbát (obr. je ilustračný) a nedám na to dopustiť - úžasná vec, rozmasíruje (mi) kompletne chrbát a krk.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@brapene s kreslom nemám skúsenosť, mám len masáž… @gadefox .. super, že ste spokojný..👍Odpoveď na príspevok od brapene:
@prirodokochac .. za mňa vlastná skúsenosť.. nie … @brapene Vďaka za názor. Včera som túto tému preberal s masérom, tiež mal na to presne taký názor a nemám dôvod mu neveriť a aj ty si mi to potvrdil. Aquapark je tiež užitočná rada, raz za čas to aj praktizujem, no s alternatívnym masérom nie som celkom stotožnený, mám po okolí odskúšané, nie každý masér je aj skutočne masérom. Niektorým sa dokonca vyrovná aj to kreslo, o ktorom špekulujemOdpoveď na príspevok od prirodokochac:
Ahojte stavbári. Každý z nás po dlhom fyzicky nár… @prirodokochac Priamu skúsenosť s kreslom nemám, ale jeden známy chcel rozbehnúť "biznis" pre manželku a kúpil nejakých 5 kresiel. Boli profi, nie hypermarketové. Nakoniec bol rád, že sa ich po 1 - 2 rokoch (s riadnou stratou) zbavil. Najprv chválil, že aké je to dobré, no potom už ani nik z jeho rodiny nechcel na tom zabíjať čas. Myslím, že je to len marketingový šmejd z kategórie teleshopingových vysávačov, "najostrejších" nožov, "najzdravších" nerezových hrncov, "nezničiteľných" matrací, paplónov a pod.... Môj názor, že: NEKUPUJ! 😅Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
Ahojte stavbári. Každý z nás po dlhom fyzicky nár… @prirodokochac Osobne trpím na chrbát tiež na platničky na všetko mám 150 kg. Každý deň, po robote si dávam masáž na takej podložke čo sa dáva na sedadlo v cene 250eur. Pomôže mi to uvolniť svaly a tlak v chrbte čo mám. Samozrejme nie je to masáž. Osobne som rozhodnutý kúpiť jednu s týchto variant: https://www.youtube.com/watch?v=twRG6... Len problém je v tom že budem musieť ísť na 2 roky mimo sk a dať všetko do nájmu, a v tom je problém že to skurvené 4500eurové kreslo nebudú drať cudzí ludia za nič. Takže potom možno budú už 5d a to kupim :DOdpoveď na príspevok od fe_tomas:
@prirodokochac Osobne trpím na chrbát tiež na pl… @fe_tomas Vďaka za reakciu. Konkrétne mám v pláne sa zastaviť v TT v ich predajni povyzvedať a vyskúšať to 4DOdpoveď na príspevok od fe_tomas:
@prirodokochac Osobne trpím na chrbát tiež na pl… @fe_tomas potom daj vediet, ako tie hladkacie kresla funguju. ako si poradia napr. so zdurenym svalom a ako pracuju v medzistavcovom priestore. /vsak su to 4D kresla, aj ked neviem co to znamena.. asi to ze posuvaju v case. niekto po hladkani omladne a druhy zostarne od nervov co je to za teleshoppingovy bazmek. Toto kreslo moze dobre prekrvit cloveka a ciastocne ho zbavit unavy, ale nic nenahradi vytrvalost a prsty kvalitneho masera. Ja som chodil k mojmu cez cele mesto a nanestastie sa odstahoval do Myjavy. Asi si tam spravim vylet.Odpoveď na príspevok od stano_33:
normalnej masazi sa to nevyrovna nikdy. akoze je … @stano_33 to nikto nerozporuje, lenže k masérovi nechodíš každý deň vs. masážnu pomôcku môžeš použiť kedykoľvek - v mojom prípade vždy, keď si sadnem k notebooku, mi rozmasíruje bolavé kríže resp. v prípade autora dotazu celé telo, keď si sadne večer k TV. Voláš domov maséra každý večer? Pochybujem..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@stano_33 to nikto nerozporuje, lenže k masérovi … @gadefox Masérku, hej!... 😁😅Odpoveď na príspevok od rapidek:
@fe_tomas potom daj vediet, ako tie hladkacie kre… @rapidek "Toto kreslo moze dobre prekrvit cloveka a ciastocne ho zbavit unavy, ale nic nenahradi vytrvalost a prsty kvalitneho masera." Nikto ani nepovedal, že to kreslo má nahradiť maséra, ani nie preto to bolo vymyslené. Dobre, že si napísal slovo kvalitného, totižto takého je dosť ťažko nájsť. A tomu nekvalitnému sa podla mňa vyrovná aj to kreslo.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@rapidek "Toto kreslo moze dobre prekrvit cloveka…Toto je veľmi častý nešvár v online diskusiách a nadáva sa mu "slamenný panák" (argument. faul), napr. diskutuješ, či je lepší benzín alebo nafta a polovica ľudí argumentuje úplne mimo prechádzkou v prírode..Nikto ani nepovedal, že to kreslo má nahradiť maséra
Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@rapidek "Toto kreslo moze dobre prekrvit cloveka… @prirodokochac ja mam skusenosti len s kreslom, ktore bolo v nakupnom centre. Ani na chvilku ma nepresvedcilo, zeby som to chcel mat doma. Daj po testoch vediet, ci ta kreslo prezentovane kreslo napruzilo, zbavilo unavy.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@fe_tomas potom daj vediet, ako tie hladkacie kre… @rapidek Ja budem musieť ísť na dva roky do azie a tam su lacné masaže a kreslo si tam nezoberiem čiže to odkladám až za 2 roky. AKo už bolo spomínané neočakávam od toho kvalitnú masáž. Ale je to pomôcka a určite to aspon troška uľaví po náročnom dni. A ja to počítam tak že ked masér berie 30e na hodinu tak to kreslo sa za pol roka splatí a určite vydrží dlhšie čiže ušetríš niečo. Druhá vec je keď treba naprávať a to treba fyzioterapiu čo ta doláme jak hajzla