Lacné miešačky

Zdravím Máte niekdo skúsenosť s miešackami ako Hecht, MA-tech a podobné Zaujimalo by ma teda či to aj niečo vydrží a či sa to po hodine nezačne prehrievať Ak tak poradte nejakú do 200-250€
Odpovedať
Profilova fotka
@tomas512 Švagor má zn. Hecht presný typ neviem cenovkou do 200e a zvládlo to aj celodennú betonáž. Po cca 3-4 hodinách sm dávali prestávku ale neprišla mi, že by sa nejako extra prehrievala.
Odpovedať
Hecht nekupuj, je hlucna a onicom. Ja pouzivam alko, taka zlta, vydrzi mi 3 sezony a potom ju predam a zas kupim alko, stoji nieco cez 250€. Je lahka, ticha a ma bubon na 3tacky betonu. Kupujem ju v ckd.
Odpovedať
Pozerám že tá alko má ozubený veniec z plastu? Hlučnosť mi až tak nevadí asi pojdem do Hecht 2185 má dokonca 1050w motor
Odpovedať
Čau.ja mám túto: https://m.heureka.sk/miesacky/scheppa... Robia sa aj s väčšími bubnami.Moja už niečo odkrútila.Vydrzi ísť niekoľko hodín v kuse.Ja mám 180 litrový bubon čo je cca 3 plne furiky
Odpovedať
@tomas512 Mam Hecht 2141, namiesanych cca 10kubikov, zatial fici bez problemov
Odpovedať
@tomas512 no niekto si neda poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam scheppach Mix 180, na jeden sup kludne 5m3 betonu, bez akychkolvek problemov. Ako mala miesacka je akurat, mensie su uz male. Veniec je liatina. Slovenska SM to nie je, ale za tu cenu to nikto ani necaka. stoji okolo 280e a fici na 230V. Jediny cinsky ofuck je otocne koleso, ale aj to sa da za par eur doriesit, pripadne nosny ram uholnikmi zosilnit.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali požičanú taktiež tú scheppach a išla dobre. No my sme zase veľa toho ručne nebetónovali, takže sme ju až tak moc nezaťažovali. Ale išiel by som skôr do tejto značky.
Odpovedať
Cize lepšie by bolo kúpiť asi tú scheppach?
Odpovedať
@tomas512 aj my sme tuto pozerali, no este sme nekupili. ale pocul som dobre ohlasy, tak radsej asi tu
Odpovedať
Profilova fotka
@matis100 a kolko ta vysla pls?
Odpovedať
Ja mám viac veci od sheppach,aj keď je to viacmenej hobby značka tak nedám dopustiť.A ťa miešačky nema problém ísť hodiny aj v horúčavách.Jedine čo som si vymenil boli stovky,dal som pevnejšie.An keď si myslím že aj na tých pôvodných by nebol žiadny problém.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jooozik taktiez mam dobre skusenosti s tou znackou 8-) :-)
Odpovedať
niekedy tie lacné veci a aj miesačky sú lepšie ako tie drahé...
Odpovedať
Ja mam Hecht 2117,cez eshop som to objednal.objem 120L tak poriadne 2furik zamiesa.ja som nato este spravil "tycku" jednoducho da sa stym liat beton,lahsia manipulacia.zatial 5paliet cementu zamiesal,do DT,sachtu,na veniec,terasu atd.uz zamiesal zakolko som to kupil 😃
Odpovedať
U nás je predajňa Hecht a za plotom majú zopár poškodených miešačiek. Osobne si myslím že všetky tieto lacné miešačky sú na jedno kopyto a vyrábané sú v jednej fabrike. Ja som kúpil miešačku na Alze, označenú ako MAT 79302. Predávali ju ako otvorenú, zlacnenú, ale bola iba roztrhnutá krabica. Je 160 L., čo je cca 2,5 fúrika keď ju naláduješ do plna . Zatiaľ ide v pohode, aj v lete bez problémov dala poldňové betónovanie. Akurát na vyklápanie mohlo byť koleso väčšieho priemeru, ale dá sa to prežiť.
Odpovedať
@rasto464 vyzerá presne ako sheppach mix 180.len farba je iná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@tihi222 Ahoj, ta miesacka Ti este funuje? ja som na nej zamiesal 1 paletu cementu + 20 miesaciek a praskol zvar na bubne. daval som do nej vrecko cementu + voda + 20 lopat piesku (0-22) rozmyslam teraz, co s nou, neviem, ci mi to zreklamuju (pochybujem) tak mozno je lepsie kupit miesacku na vacsi objem a robit v nej dva furiky z vrecka cementu. tam je aspon predpoklad, ze budu lepsie plechy a zvary?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?