Kto nakupuje cez ebay.de a ebay.uk?

Profilova fotka
Ahojte prosím o radu nakupuje niekto cez tieto stránky???Oplatí sa???Dá sa dohodnút s predávajúcimi aj ked nezasielaju na SR len po Rakúsko pošlú aj na SR??
Odpovedať
Profilova fotka
Nakupujem,resp.som kedysi nakupoval pravidelne.Je tam ozaj kopec zaujimavych ponuk.Niekedy to vsak kazi vyssie postovne a neochota niektorych predajcov posielat tovar na SK.Vzdy sa da predajcu kontaktovat emailom a spytat sa na moznost poslania a postovneho na SK,aj ked to priamo v ponuke neuvadza.
Odpovedať
Profilova fotka
diky práve skúšam kúpit koberec tu taký nenájdem alebo som ešte nenašla a má dobru cenu
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne odporucam zalozit ucet na paypal-e a platit vyhradne cez neho.Bezpecne aj pre teba aj pre predavajuceho.
Odpovedať
Nakupujeme pravidelne. Skús pozerať predajcu, ktorý posiela na SR, nám zatiaľ nechcel poslať ani jeden čo to nemal napísané. Ale možno záleží od predajcu. A ešte jedna skúsenosť, zadržali nám jeden balík na colnici, museli sme platiť clo, aby si nebola prekvapená, keby sa ti to stalo. Ale to bolo cez ebay.com. Stalo sa nám to len jeden krát a to nám už prišlo veeeľmi veľa balíkov. A pozeraj free shiping, ušetríš na poštovnom...
Odpovedať
anglicki predajcovia (ebay.co.uk) velmi neradi posielaju mimo ostrovov, ak chces nakupovat v Britanii. Kym som zil tam, nakupoval som dost a fungovalo to dokonale (podmienka c.1: ucet PayPal), teraz zo Slovenska sa ani nesnazim..
Odpovedať
Ahojte, ja som nakupoval pravidelne, kupil som dokonca na ebay aj auto a vsetko mozne. A aj som predaval. Na 99 percent som bol vzdy spokojny. Ale to bolo vsetko, ked som tam zil. Neviem, ci mozem robit reklamu, snad nic neporusim, ale firma dolphi transport ma taku sluzbu, ze vam vytvori virtualnu adresu v UK a tam si mozete dat poslat cokolvek z ebay, alebo aj inych webshopov a oni vam to potom vedia dorucit na slovensko za slusne ceny. pozrite www.nakupyvanglicku.sk
Odpovedať
@mirkif Dakujem za tu stranku s dorucovanim. super dik moc. toto som potreboval a ide sa nakupovat
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkif Pre upresnenie, nevytvoria virtualnu adresu, nechaju to poslat k sebe do preberacieho skladu na Staples Corner v Londyne a odtial to poslu na Slovensko.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak cez ebay.co.uk som nakupoval viac krat aj cez drazby aj priamo cez obchodnikov. Treba si vzdy pozerat score predavajuceho, hodne to napovie, kazda transakcia sa hodnoti na zaklade coho sa vytvori score. Feedback - pozitivny alebo negativny... Treba mat paypal ucet co je dobra vec pretoze vas chrani pred podvodnym predajom. Nakupovanie cez drazbu je celkom dobry adrenalin... Ale obcas prinasa aj sklamanie ked vam to vyfukne niekto iny... Kupoval som tak dost triciek minule leto, reproduktory, kabat pre manzelku, topanky atd.
Odpovedať
Profilova fotka
@lusiana999 ak zijes v krajinach kam sa posiela, odporucam.. tiez som zil mimo SR a nakupoval som tam skoro vsetko. Sem na SR mi prislo 2x nieco.. no neoplatilo sa to uz len kvoli tomu ze je vysoke postovne.. niekedy si za malickost pytaju uz 45-50eur a to kupis uz aj u nas... ja som kupoval vzdy veci tie ktore na SR neboli. V ramci UK sme to mali za 3libry a pod. :D castokrat aj v ramci kupy ak slo o drahsiu vec :) ... 2x by som si rozmyslel ci sa mi oplati investovat este do postovneho navyse
Odpovedať
Profilova fotka
ja tam kupujem vsetkooooooooooooo..ked nieco chcem najskor kuknem ebay...nemecky,angl, cinu, a svet a ked to tam nenajdem tak to potom kupim na svk...mam odtial kopec veci od handier az po tocku v kuchyni..nemali sme zatial problem s nicim vyzdy pozeram na percenta hodnotenia a zatial spokojnost nadovsetko :-D
Odpovedať
@madein1974 Ano ano je to presne tak, na stranke to oni nazyvaju virtualnou adresou preto som to napisal. Ja mam naozaj s ebay dobre skusenosti, akurat pozeram jednu motorku odtial, ale ta ostane asi aj nadalej len mojim snom ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
diky za všetky rady a prosím ešte velku radu ako si aktivujem pay pall???
Odpovedať
@mirkif no neviem ci su tie ceny az take slusne.Ak by aj UK predajca nechcel posielat na SK,tak za take peniaze co stoji ta sluzba na tej stranke co si dal link,by urcite rad poslal.
Odpovedať
@kuracinarez No neviem, zil som tam a ked som chcel nieco domov poslat, bolo to cez postu velmi drahe a vyslo ma to lacnejsie ako cez takuto spolocnost. A hlavne ak chce clovek poslat nieco co ma napr 20 kg, tak cez postu je to dost problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
kupovali ste niekto cez ebay aj kupelnove baterie ? maju ich tam za supwr ceny. len neviem v akej kvalite
Odpovedať
no ja kupujem tiež z týchto stránok ale neverím veľmi na tie internetove inzeráty. Nakoniec človeka veľmi ľahko môžu oklamať. Dokonca ani z internetových obchodov veľmi nenakupujem. Ale posielať do zahraničia nie je problém. NAvši sa ti cena. Je to len o ochote toho ktorého predajcu.
Odpovedať
prečítaj si hlavne feedback
Odpovedať
inak ja by som polozil otazku inak... Kto este nenakupuje cez ebay?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
..ako sa zda, tak tu uz kazdy nakupuje cez ebay. Moj najlukrativnejsi deal z USA bol stary opotrebovany krovinorez... ktory mi sice dosiel, ale iny model, tak som ho reklamoval, po ceste sa stratil, ale ani mi to nevadilo, lebo som mal balik dobre poisteny, takze som aj nechtiac trochu zarobil... :-p 8-) Dajte aj vy svoj najlukrativnejsi nakup! Predpokladam, ze predajov zo Slovenska je pomerne malo... :-( PS: aj po azijskych obchodoch sa oplati poobzerat!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?