Krbové kachle Romotop

Má niekto skúsenosti s krbovými kachlami značky Romotop? Príp. aj foto
Odpovedať
Ja len tolko .. mam objednane a cakacia doba 10 tyzdnov. pozri tu: https://www.modrastrecha.sk/forum/kur...
Odpovedať
8-10tyzdnov bola čakacia doba aj v lete, kupoval som Romotop Esquina. Pekne, účinne, drahé, ťažké , problém je, že kým nedohoria, nedá sa priložiť drevo. Ešte druhá možnosť ze neviem kúriť 🙂
Odpovedať
@romi_31 zdravým mám Romotop riano 7 rok a spokojnost
Odpovedať
@paul2 aký máte problém?zadymuju?
Odpovedať
Práve na nich čakáme...už niekoľko dlhých týždňov...vraj Romotop je veľmi dobrá značka
Odpovedať
@paul2 tiež tieto máme objednané...ako je to možné že sa nedá priložiť?
Odpovedať
@martin25 áno, zadymuju, keďže majú rohové sklenene dvierka a malú plochu na horenie. Keď otvorím dvierka, vždy cez nich vyjde dym. Komín ma cca 6m, takže ťah je dobrý.
Odpovedať
@paul2 treba nakladať keď je už len pahreba
Odpovedať
Niekto skusenost s krbovou vlozkou od Romotop? Krbar ma od toho odhovaral, asi preto ze ich primarne nepredava. Chcem krbovu vlozku do nizkoenergetickeho domu, dolezite je, aby moc nekurila a aby nedymila ked jej priskrtim vzduch. Cenovo sa mi zda ponuka Romotopu celkom zaujimava, osobne tomu verim viac ako polskym vlozkam a zazrakom z hobby marketu.
Odpovedať
@martin25 ano, ked sa priklada ked je uz len pahreba, tak nema co horiet a pahreba (takmer) nedymi. Zatal som v nich kuril (skusobne) len 2x, ked sa trochu viac ochladilo, takze je fakt mozne, ze s nimi neviem este poriadne robit a casom pridem na to ako na nich. Vyhrevnost maju vybornu, aj kvoli velkemu preskleniu, akumulacna schopnost je tiez velka, kedze su tazke a v hornej casti je mozne dat samotove akumulacne dielce. Maju tiez vybornu tesnost. Tieto sa mi pacili, pretoze maju malu plochu a su vyssie a maju rohove sklo.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?