Kompresor na 12V do auta.

Ahojte, Chcel by som Vás poprosiť o radu. Chcem si kúpiť kompresor na 12V do auta. Našiel som tento, posielam link. https://kompresory.heureka.sk/fieldma... Je to CZ výrobok, má železné telo. Má celkom dobre recenzie. Má ho niekto doma a vedel by povedať aké s ním má skúsenosti? Alebo aký kompresor do auta na 12V by ste odporučili z vlastnej skúsenosti? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@mesiac1 je to cina nie cz, funguje, necakaj zle recenzie sak to pouzivas 1 za 5 rokov. Ja by som siel radsej do oem z bazosa vw a pod. kvoli mensim rozmerom a kvalite
Odpovedať
https://www.lidl-shop.sk/p/ultimatesp... alebo pockaj kym bude nejaky v lidli v akcii, zvykne byvat
Odpovedať
@mesiac1 Ja mám v aute nem.výrobok ale dostať ho aj u nás je to tkzv. štartovací kufrík z PVC a v ňom je kompresor, lampa, akumulátor 17Ah a štartovacie káble..Čiže v nutnosti vieš v čase núdze "vybitý akumulátor v aute" pripojíš na svorky a môžeš naštartovať. Ver mi alebo nie, ja som zabudol na Forde Mondeo v kabíne svetlo a cez noc bola batéria ko.. ]-( pripojil som na ňu štartovací kufrík a naštartoval som auto bez problému.To je moja skúsenosť..Bez problémov dofúkam /nemusím/ napájať z auta pneu na aute, motorky,bicykla,nafukovačku s adaptérom.. Má aj vývod na 12V a môžeš na ňu pripojiť mini chladničku na nápoje..Kamarát kúpil nedávno spomínaný kompresor a nemá s tým problémy, ale ja Ti neviem napísať koľko ho používa..Ten kufrík stojí okolo 80€ ale mne sa OPLATIL a keď odíde batéria tak kúpim novú cca 20-30€ a funguje ďalej...Ale si myslím že za tú cenu kompresor je ok...Veď máš na to záruku a tak ho "vyťaž" do 2rokov.. ;-) ;-)
Odpovedať
@mesiac1 https://autodoplnkykubo.sk/nabijacky-... pozri si toto..niečo podobné mám ja...už 3roky... ;-) za 80€..ale ako píšu v Lídli je tiež k dostaniu.... ;-)
Odpovedať
mám z Lídla asi za 10 Eur neznačkový celkom malý asi 10 cm dlžka a 5 cm priemer asi čína už pár rokov, hlavne pre nafukovací čln, pneu nafúka . aj ked len s povoleným ventilom, no na benzínke som musel tiež povoliť, galusku ale na 6-8 atm nenafúka
Odpovedať
@mesiac1 je to čina, mám vizuálne rovnaký (žltý) už viac ako 10r. Do auta stačí, pri fúkaní musim naštartovať, lebo baterka nestíha. 4 atm dá, viac som neskúšal, nebol dôvod. Občas ho použijem aj v dome s nabíjačkou baterii, keď sa mi nechce ťahať veľký črep z garáže. (expanzka, vodáreň,...)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?