Kolko cinia rocne poplatky za neobyvany dom?

Dobry den, kolko tak mozu stat inkaso a dane za neobyvany rodinny dom v Senici? Dakujem.
Odpovedať
@iskrickaa asi priblizne ale nie o velmi vela viac ako v Skalici. :-D
Odpovedať
@iskrickaa okrem psa všetko dokonca aj smeti
Odpovedať
Profilova fotka
@iskrickaa neobyvany? odpojeny od plynu, el. vody, odvozu smeti? potom uz len dan z nehnutelnosti..ale aj tak mi unika zmysel otazky...
Odpovedať
Zapojene je vsetko, Len v nom nikto nebyva. V SR nezijem 15 rokov, tak neviem nic o cenach. Dom ostal po svokre a este sa nepredal. Vydavky s nim spojene si mame delit so svagrinou, muz povedal, ze tam treba poslat 200 EUR, tak som sa chcela poradit, ci ta suma moze byt spravna. Podla mna je to vela za nepouzivany Dom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ved nech svagrova napise ake poplatky plati. Ale napr.elektrinu ci plyn ak aj plati a nevyuziva sa, pri vyuctovani jej zas vratia. Len pausal treba. Ved dom predat a potom naklady rozuctovat. Urcite transparentnejsie.
Odpovedať
@iskrickaa ak to bude dlhodobo neobyvane, ako prve treba znizit preddavky na plyn, elektrinu, po novom uz aj vodu na miminum, zmenit tarify tak aby fixne platby boli co najnizsie.
Odpovedať
@gashtaan je s tym Len ostara. My sme daleko a svagrina nic nevybavi...
Odpovedať
@iskrickaa nuz, tak to obycajne byva v takychto pripadoch :\
Odpovedať
@iskrickaa napis blizsie info, aky velky, ake siete a pod.. 200 za mesiac, ci za rok.. ?
Odpovedať
@akvi okolo 350 stvorakov. Siete netusim. Dom je temperovany. 30 rocny. Spolu by to Malo udajne byt 400 EUR za rok.
Odpovedať
Si vezmi, ze my napr. platime dane 80 ecok rocne - 140m2 dom a 800m2 zahrada, za el. istic je to tusim cca 25 ecok mesacne, aj ked nic neminies, za plyn je to tusim 5 ecok za plynomer, po novom bude este aj za vodomer 14 ecok za rok.. Plus ak dom temperujete v zime, tak dalsie naklady.. To ak tych 200 ecok za rok od teba pyta, tak to este bud rada.. Lebo predpokladam, ze ona bude ta, co bude musiet v lete kosit, lebo ak nepokosis, tak obec ti da pokutu.. Plus bezna starostlivost, uz len obcas prist a vyvetrat..aj to je cas..ked uz nie peniaze..
Odpovedať
@iskrickaa 200 EUR za akú dobu? Mesačne? Ročne? Treba požiadať švagrinu, nech spíše všetky náklady, ktoré od teba požaduje. Potom ti vieme poradiť, či sú primerané alebo nie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?