Kniha pre ženu

Možno trochu od veci tejto stránky, ale čoskoro sú Vianoce a určite nielen mne chýba ešte nejaký darček. Vedel by mi niekto poradiť dobrú knihu pre 50-ročnú ženu? Nemal by to byť žiaden slaďák. Niečo také "normálne" zo života, môže byť aj detektívka. Snáď táto diskusia poradí aj niekomu inému. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Priserne nahlas a neuveritelne blizko
Odpovedať
Profilova fotka
Najnovšia od Dominika Dána - Básnik
Odpovedať
chatrč
Odpovedať
@madein1974 @admi @jankakardosova ďakujem, pozriem niečo z toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne osobne sa velmi pacia knihy od Marie Hamzovej, su to take klasicke pribehy zo zivota. Ak ma rada detektivky alebo trilery, mozes siahnut po nejakom severskom autorovi, napr. Jo Nesbo. Mna teraz asi naposledy oslovila kniha Zena v klietke - klasicka detektivka s trochou humoru a velkou davkou napatia, mozes mrk tu http://www.martinus.sk/?uItem=127471 teraz prisla do kin aj vo svojej filmovej podobe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alyssa646 Ako sa prosim ta vola ten film co je podla toho natoceny? Akosi to nikde nemozem najst... Dakujem
Odpovedať
@daniela15 tak ja ako knihomol skonstatujem nasledovne: Dominik Dan je uz otrepany, prve 2-3knihy boli dobre ale v dalsich sa opakuju dookola stare "fory" slovne zvraty... nuz ja nadsena citatelka som to prestala kupovat Nesbo - to je ina liga a milujem Harryho Hola, ale!!! su to dost drsne detektivny nesuce sa v takej tradicnej severskej ponurej nalade , neviem ci je to vhodne citanie pre 50r zenu pokial nie je fanusik krimi Hamzova pise sladaky, a vsetci stastne zili kym nepomreli, nie taky hardcore ako Steelova, ze vyhrali k tomu 2mil v loterii ale je to ten styl - ale zasa pre 50nicku nie zle citanie, neublizi, ale ziaden literarny skvost naposledy som citala Šelma v meste a bola som milo prekvapena, fakt dobra kniha a zhodou okolnosti o 50nicke :) http://www.martinus.sk/?uItem=102038
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 ja som to tiez hladala cez torrenty vsade, ale nikde som nenasla zatial, skusim to este dnes ceknut. V originali je to Kvinden i buret, a skus to pohladat este v cestine ako Zena v kleci. Snad sa ti zadari, ja to zhanam uz nieco vyse 3 tyzdnov, odkedy sa to dostalo do kin a akosi nikde nic :-|
Odpovedať
@daniela15 takze jo nesbo skvele kriminalky ale drsne ale perfektne pisane liza marklundova zurnalistka riesi na urovni zurnalistiky vrazdy....skvele citanie stig larsson trilogia millenuim - citanie toho je pozitok martin vopenka - spici mesto, spici spravedlnost, spici tajemnstvi velmi dobre a skvele napisane ale pozor.
Odpovedať
Profilova fotka
@alyssa646 Nasiel som http://www.csfd.cz/film/345088-zena-v... Na torrent je este skoro...
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 jaaj, ty si hladal info o filme, ja ze kde sa da stiahnut. Nejake torrenty uz na nete su, len neviem ci subory po prevzati nebudu zaheslovane. Vyskusam.
Odpovedať
Nieco od Sydney Scheldona. Vsetky jeho knihy su super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja odporucam knihy od Larsa Keplera, Adler Olsen, Jo Nesbo alebo trilogia Milenium. Vsetko skvele citanie. ;-)
Odpovedať
adler olsen, jo nesbo, stig larsson su ne sieti v ebook stiahnutelne na vlastne nebezpecie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?