Infrasauna Marimex

Zdravím, chcel by som sa opýtať či má niekto saunu v dome, poprípade nejaké pre a proti, mám vyhladnutú infrasaunu od Marimexu nemá niekto skúsenosť práve s ňou? Mám v pláne zájsť do predajne, ale tam určite povedia len kladné veci, nemáte ju niekto reálne v dome/byte? Vďaka za info.
Odpovedať
@apamo da sa dat hocikam aj do obyvacky, mas ju odskusanu? ja skusam a skusam vsade kde je prilezitost ale infra je pre mna o nicom. tak zatial mame sice na nu vyhradene miesto ale nekupime ju.
Odpovedať
Práve to, že odskúšanú presne od nich ju nemám. A čo som pozeral tak by nemal byť problém ju dať aj do obývačky ak je tam miesto, tam asi skôr záleží pre koľko osôb ju potrebuješ. Ja by som ju chcel s manželkou skúsiť, máme isté pohybové problémy a vraj reálne pomáha plus aspoň budeme s manželkou mať dôvod niekde si oddýchnuť. @atlaska máte vyhladnutú nejakú inú? :-)
Odpovedať
@apamo mame doma finsku saunu. infra skusam kade chodim v kazdom welnesse a neprisla som im na chut. co som si vsimla v tych welnessoch byvaju infra prazdne. Preto radim vyskusat pred kupou moze a nemusi vam vyhovovat.
Odpovedať
my ju mame doma a sme spokojni zas u ans hlavne zlo toto ze ja nemozem moc chodit do saun kvoli srdcu ale infra je nato fajn to mi lekar odsuhlasil ze tu este zvladnem a je to prijemne na relax :-)
Odpovedať
@apamo mame doma Marimex Popular 3000 L, pre 2 osoby ideal, sme spokojni, aj ked musim povedat ze sa uz vyuziva malo. Mali sme ju v "obytnej casti", ale po prerabke kupelne sme ju presunuli tam, nech tak nie je na ociach. Nebol problem ani pri jednom umiestneni, ale v kupelni je praktickejsia, kedze je sprcha blizko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?