Odpoveď na príspevok od jankazb:
Ja využívam pravidelne toto: Doprava za 1 € (pon… @jankazb Díky za odpoveď. Ja mám tiež IKEA Family kartu, len čo sa týka konkrétne toho Parcel shopu, mne jednoducho túto možnosť ani neponúkne (netuším prečo), keď urobím objednávku, len vyzdvihnutie na Ikea výdajných miestach alebo doručenie domov. Ani na ikeáckej stránke, kde sa píše o možnostiach doručenia do Parcel shopu, neukáže výdajné miesta Parcel shopu - vyhodí "Stránke nenájdená" 🤔 Čiže konkrétne k tomu Parcel shopu smerovala moja otázka 😉Odpoveď na príspevok od mueblito:
@jankazb Díky za odpoveď. Ja mám tiež IKEA Family… @mueblito hod si do kosika len jednu malu vec co maju skladom, napr. panty. A potom zacni objednavku. To co sa zobrazuje este len kosiku nie vzdy plati, musis dat pokracovat a vramci procesu sa dostat na vyber dopravy. No a preto len jednu malu vec, aby si si overila, ze tam tie odberne miesta parcelshopove vobec budes mat... Niektore veci totiz idu len na tie ich velke odberne miesta...Odpoveď na príspevok od minoo:
@mueblito hod si do kosika len jednu malu vec co … @minoo, ďakujem, takto to už funguje 👍️ Škoda len, že práve to, čo som chcela najviac, týmto spôsobom nedoručujú... Čo už...