Odpoveď na príspevok od martinnz:
Ahojte, kupil som starsi domcek a potreboval by s… @martinnz nik príčetný toto nerobi hodinovkouOdpoveď na príspevok od rudy1973:
Čím univerzalnejší ,tým drahší ,mne zobral kurena… @rudy1973 wow, ak dobre počítam, vychádza to na 13440 Eur brutto mesačne.. ale ako sa hovorí "každý tovar si nájde svojho kupca". Ja by som toľko nezaplatil ani keby bol majster pozlátený..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@rudy1973 wow, ak dobre počítam, vychádza to na 1… @gadefox ak z toho odvedie XY % štátu za dane , odvody a pod. tak, mu z toho veľa neostane ...Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@gadefox ak z toho odvedie XY % štátu za dane , o…Neviem na ktorej planéte žiješ, ale tu na Slovensku je 6919 Eur netto (v prípade daň. optimalizácie viac) rozhodne výrazný nadpriemer. @rudy1973mu z toho veľa neostane ...
Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@gadefox ak z toho odvedie XY % štátu za dane , o… @rudy1973 este som nevidel ludi v stavbarcine vystavovat fakturu. Ak mu povies ze chce fakturu spravidla si nahodi dalsixh 30%Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
@rudy1973 este som nevidel ludi v stavbarcine vys… @uhlikova_stopa a ešte na tebe zarobí na materiále (kúpi lacno vo veľkosklade a tebe predá za MOC).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@uhlikova_stopa a ešte na tebe zarobí na materiál… @gadefox no, inak toto mi firma kazda tvrdi, ze ma lepsie ceny ... zatial som vsetko zohnal lacnejsie ... bez zjednavania v stavebninach, proste som prisiel do stavebnin alebo cez nejaky eshop ...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@uhlikova_stopa a ešte na tebe zarobí na materiál… @gadefox Toto platí všade. Aj automechanik si zapýta a ešte ťa potiahne na dieloch.