Existuje postrek na dom proti muchám?

Profilova fotka
Prosim viete mi poradit ak mate skusenost s nejakym postrekom co sa moze aplikovat na dom - omietku ? Na dome nam sedava strasne vela much, neviem cim to je lebo ine domy rovnakej farby vobec nie su take zamuchovane ako nas. dakujem
Odpovedať
fuha, to by som potrebovala vedieť aj ja...
Odpovedať
@saintikus je vela veci, co muchy pritahuje, ale nesedi mi to s omietkou.
Odpovedať
Nam sadali ale len na juznej strane a na jar, v lete ch to prejde. mali sme postrek von aj dnu, ale nebol taky ze by ich odputaval,ale ked sadli skapali, padli na zem jak podtate. trebalo zametat terasu aj podlah vnutri. Robil nam to nejaky profik,deratizer. Vnutri som musela schovat zub.kefky, veci z kuchyne a pozakryvat foliou postele. Funguje to aj na komare.
Odpovedať
Profilova fotka
Je na to postrek tak ako píše atlaska.Robia to deratizéri.
Odpovedať
Profilova fotka
ked som este byvala v byte, nas dom mal zltu fasadu a to hodne hmyz pritahovalo, ale vyriesili to kvety na balkone, ktore odpudzuju hmyz. krasne sa rozrastu, mozu byt aj na slnecnej strane, vyskusaj, vsade ich dostat, volaju sa plektranty. akej farby mate omietku?
Odpovedať
@atlaska kolko stojí taký postrek?
Odpovedať
@janadl Vobec sa nepamatam, tusim 500korun to vtedy bolo, tel.cislo mi vtedy dala kamoska. Ten chlapik to ale robil ako fusku.
Odpovedať
Kaslite na chemiu. Insekticidy su najtazsie postreky, ktorymi zatazite svoje zdravie.. Priroda ma vzdy recept. Nebojte sa trosku experimentovat.. http://zena.sme.sk/c/4952317/vyrobte-...
Odpovedať
@matorado potom nechod ani do lekarne, potravin, hypermarketu,nemocnice - tam vsade tieto postreky su pravidelne aplikovane.
Odpovedať
@lula25 - na zltu sadaju viac. Na mieste, kde mame zltu omietku vzdy sedia muchy. Tam, kde mame kavovu, tam nie. Ale nejak specialne mi to neprekaza.
Odpovedať
Profilova fotka
@janadl @saintikus @mito0 @atlaska @antonmesaros @lana015 @matorado @evikg dakujem. mame oranzovu omietku a nechapem preco na nu tak sadaju lebo na nasej ulici je viac domov takej istej farby ale nesiu tak zamuchavene. byvame na dedine tak je normalne, ze v kazdom druhom dome je statok a chovaju dobytok takze je tu viac much ale nikdy predtym to nebolo take hrozne az minule leto mame na vychodnej aj juznej strane domu mnozstvo much. len otvorime dvere a hned lietaju dnu ako o zivot. viem, ze existuje omietka, ktora odpudzuje hmyz len to teraz asi nebudeme moct len kvoli mucham menit:( dakujem za odporucanie urcite vyskusame aspon tie "domace" postreky kedze deratizer neprichadza do uvahy kedze mame male dieta.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lula25 skus aj tie kvety, ak mate okna na tej strane, kde sa tak moc much zdrzuje. daju sa naaranzovat aj do kosikov a zavesit ku dveram, vyzeraju pekne dekorativne, uvidis, ze pomozu, ja ich nikdy nezabudnem kupit, je to fakt uzitocny pomocnik. drzim palce, nech vas toho roku netrapia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to kedysi kúpil od deratizéra(striekal tým jednu krčmu).nepamätám si už koľko to presne stálo ale nebolo to drahé.Účinok bol 100%.Postriekal som tým steny dvere .Bol to asi liter tekutiny .Pokiaľ to nezmoklo tak to vydržalo celé leto.Nepáchlo to ani to neurobilo žiadne fľaky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lula25 ako my sme zateplili dom, tak na našom dome májú stretko asi všetko muchy z celého okolia. A o vtáčikoch čo nám narobili hniezda ani nehovorím...bodkovali, bodkovali a ani sme sa nenazdali a hniezdo bolo hotové. Aj sme im zvalili, ale to niet pomoci...
Odpovedať
Profilova fotka
@lula25 a my máme šedú, studenú a vôbec im to neprekáža...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
http://www.prefarmu.sk/sk/detail/chov... paaaaaaaaci sa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?