Dekorativne omietky do interieru vratane krbu - viete poradit ?

Zdravim Vsetkych, viete mi poradit firmu alebo sikovneho majstra ktori by realizovali dekorativne omietky do interieru aj na krb napriklad, vyznaju sa a su spolahlivi? Nasla som firmu profipaint v ramci R1 Bratislava len, ale ziadne referencie resp ine firmy, vdaka vopred za Vase informacie a skusenosti.
Odpovedať
https://www.studiobyvania-ag.sk/ ja mam od nich, nieco mi robili oni, a v kupelni som si uz robila sama, ked som to odkukala, nie je to nic narocne, zalezi ale samozrejme na technike, su rozne. Robia az po Bratislavu. alebo toto, tiez robia az po Bratislavu - pouzivaju ine znacky omietky. http://luxusnepovrchy.pano3d.eu/
Odpovedať
Profilova fotka
@maktub77 pri krbe treba dávať pozor na to, akú omietku tam môžete dať. Teda ak je to akumulačná obostavba. Pri izolačnej neviem. Kamarát dal klasickú omietku ako do celej chalupy na krb a žltne mu to. Nám povedal krbár, že na akumulačnú obostavbu treba špeciálnu omietku a neskôr aj farbu - ak bielu, tak najlepšie je vápno. Pri farebných treba mať nejaké špeciálne zloženie. Ak je obostavba izolačná, tak sa pravdepodobne správa inak. To už neviem. To len aby ste sa aj na to informovali, ak vám to prídu robiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?