Chcem začať stavať

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosť z podobným domčekom na kľúč alebo hrubú stavbu nevieme sa rozhodnúť kedže nemáme moc času prijal by som približnú cenovú reláciu oboch prípadov.Viem že bez projektu v rukách sa cena ťažko hovorí ale približne by som bol rád projekt bude až koncom roka takže potom by som chcel začať realizovať stavbu na jar 2017 okres Senica obec Smolinské.
Odpovedať
@kasak co? Na kluc alebo hruna stavba vsak to su 2 odlisne veci. Hruba stavba 25 plus minus radovo tisice na kluc 70 nemam sajnu, vsak so pozri katalogy mas tam popisane ceny. Hruba stavba je tak velmi zhruba tretina domu na kluc.
Odpovedať
Nevidel som nikde ohľadom tohto domu cenu na kľúč pre murovaný dom takže preto píšem či náhodou niekto už nestaval podobný dom či svojpomocne alebo na kľuč
Odpovedať
@kasak pri bungalovoch na kluc sa rata cca 800€ za m2 plochy. Tak si porataj kolko dom bude mat m2 × 800 + dph a vies na com si :-N... ...ale to len ak mas idealne podmienky teda vsetky ing. siete na hranici pozemku, rovinaty teren, ziadne problemy so spodnou/dazdovou vodou atd. Tieto faktory a este mnohe ine lahko navysia rozpocet :-(.
Odpovedať
@kasak v katalogoch su myslim vacsninou murovane ceny, okrem toho je to zhruba jedno, cena sa moze velmi lisis podla kurenia, vybavenia...
Odpovedať
@kasak a svojpomocou sa da usetrit cca 30% z katalogovej ceny :-), ale to musis na stavbe tvrdo odmakat viac ako 1000 hod. :-S.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?