Cestovat zo skalice do bratislavy za pracou

cestuje niekto skalica-bratislava kazdy den ?da sa to zvladnut?
Odpovedať
Kolko je to km?
Odpovedať
80km
Odpovedať
Profilova fotka
Ja cestujem za prácou 75 km z Malaciek do Viedne.Ale nie je to každý deň.Robím 12tky, Cesta mi trvá 1.5 hod.Niekedy som dosť unavená.Ale jazdím domov napr. aj po nočnej,a zatiaľ to zvládam.Vačšinou mám dva dni službu,dva dni volno.No neviem si predstaviť že by som to mala absolvovať každý deň,5 dní za sebou.Aj keby to neboli 12 tky ale 8 mičky .ale denne to je o hubu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, moj kolega cestuje z Kopcan do BA autom a myslim ze si na to uz zvykol i ked asi to stoji do penazi kazdy mesiac..
Odpovedať
Od jula 2005 cestujem za pracou 80 az 170km (teda spolu 160 az 300km) denne. Je to otazka zvyku, rozvrhnutia si casu a samozrejme penazi. A tiez pozitivneho vztahu k soferovaniu a vyberu malofrekventovanej trasy. Prve 3 roky som musel fungovat aj kazdu sobotu a kazdu druhu nedelu, najazdil som aj 90tis kilometrov rocne. Bol som vsak bez rodiny a praca ma fakt bavila, dnes mam manzelku a dve mini deti a na nieco take by som nepristupil ani za prezidentsky plat, lebo deti maju len jedno detstvo a ja ich nechcem okradnut o nase spolocne chvile, momentalne jazdim od pondelku do piatku cca 80km (160km) do prace, co sa da v pohode zvladnut.
Odpovedať
Nedá
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?