Bývanie v Nižnej Sebastovej PO

Dobrý večer, Zvažujem kúpu bytu v Nižnej Sebastovej v Po.Chcel by som sa spytat ako sa tam býva.Zvažoval som aj Veľký Šariš ale ranné kolóny má odradili.Ďakujem za každý postreh.
Odpovedať
Ahoj...My tu teraz dočasne bývame, rovno okolo hlavne štvorprúdovky... Ten ruch mi tu varí, zvyknúť sa dá, ale ja by som tu nikdy byt alebo dom nekúpila.. nie je to zlá lokalita, ak kupis ten byt niekde "vnútri" Sebastovej... Ale ťažko sa je dostať na sekcov iba 13tkou ktorá chodí dosť malo, v niektoré hodiny vôbec... Je tu super stánok s pečivom, keď zájdem viac do Nižnej tak sa cítim ako na dedine čo je tiež plus..No len ten ruch mne tu vadi.. aj pešo je to odvšadiaľ ďaleko... Cize takto
Odpovedať
..a nedaleko je letisko ,čiže vrtulniky nad hlavou :-| ,to už skor ten Velky šariš
Odpovedať
@mato981 na to, ze tu letisko, fakt len párkrát som si videla vrtuľníky
Odpovedať
@horalky my bývame v Nižnej, došla som sem zo Sekčova - bývame viac menej v strede Nižnej, takže od veľkej štvorprúdovky sme ďalej :-) S tými vrtuľníkmi to je pravda - dosť často ich máme nad hlavou, ale dá sa zvyknúť :-)) Bytovky myslíte tie, čo sú neďaleko hlavnej cesty ?
Odpovedať
Dobrý večer.Ďakujem za všetky reakcie.Našiel som na bazosi nejakú novostavby modrá bytovka.Neviem kde presne je o 2 týždne idem pozrieť.Láka ma byt na dedine a pritom v meste.No a samozrejme cena.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?