Odpoveď na príspevok od sassik:
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Pacient je hormann… @sassik Kommunikationsfehler zwischen Hauptprozessor und I/O Prozessor. Behebung: Hardware defekt/Das Umfeld ist stark gestört./Die Temperatur ist zu hoch.Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@sassik Kommunikationsfehler zwischen Hauptprozes… @cukrik25 nie vsetci sme znalci nemciny :-D @sassik Skontroluj a zopakuj prepojenia konektorov medzi PCB.Urob reset.Potom skontroluj teplotu a EMI prostredie. A ak sa ta chyba objavi znovu, tak treba novu jednotku objednat alebo ju nechaj repasovat.Odpoveď na príspevok od jakabu:
@cukrik25 nie vsetci sme znalci nemciny :-D @sass… @Jakub @cukrik25 - Ďakujeme za rýchlu odpoveď. Postupoval som podľa pokynov a bohužiaľ bezvýsledne. Výrobca odporúča iba kúpu nového ovládača. Môžete mi odporučiť nejakú spoločnosť, ktorá sa zaoberá opravou tohto typu chyby?Odpoveď na príspevok od sassik:
@Jakub @cukrik25 - Ďakujeme za rýchlu odpoveď. Po… Na internete som našiel jednu poľskú firmu, Bramy-Serwis. Podľa všetkého sa špecializujú na opravu takýchto ovládačov a poskytujú záruku. Pošlem im to na skúšku a dám vedieť, či to pomohlo.