Bk 150 fue h chyba F915

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Pacient je hormann bk 150 fue h, počas servisu u zákazníka sa vyskytla chyba F915. Dvere sa nehýbu. Odpojil som všetky kocky. Ponechal som len napájanie a problém sa stále vyskytuje. Chyba nie je v v návode. Nikdy predtým som s týmto ovládačom neriešil, nevie niekto, čo mám robiť? Čo mám robiť? Ako postupovať? Nižšie je uvedený obrázok. Môžete mi niekoho odporučiť?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sassik:

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Pacient je hormann…
@sassik Kommunikationsfehler zwischen Hauptprozessor und I/O Prozessor. Behebung: Hardware defekt/Das Umfeld ist stark gestört./Die Temperatur ist zu hoch.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cukrik25:

@sassik Kommunikationsfehler zwischen Hauptprozes…
@cukrik25 nie vsetci sme znalci nemciny :-D @sassik Skontroluj a zopakuj prepojenia konektorov medzi PCB.Urob reset.Potom skontroluj teplotu a EMI prostredie. A ak sa ta chyba objavi znovu, tak treba novu jednotku objednat alebo ju nechaj repasovat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jakabu:

@cukrik25 nie vsetci sme znalci nemciny :-D @sass…
@Jakub @cukrik25 - Ďakujeme za rýchlu odpoveď. Postupoval som podľa pokynov a bohužiaľ bezvýsledne. Výrobca odporúča iba kúpu nového ovládača. Môžete mi odporučiť nejakú spoločnosť, ktorá sa zaoberá opravou tohto typu chyby?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sassik:

@Jakub @cukrik25 - Ďakujeme za rýchlu odpoveď. Po…
Na internete som našiel jednu poľskú firmu, Bramy-Serwis. Podľa všetkého sa špecializujú na opravu takýchto ovládačov a poskytujú záruku. Pošlem im to na skúšku a dám vedieť, či to pomohlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?