Alergia v tomto obdobi (zima).

Zobraz úvodný príspevok
Mate niekto v tomto obdobi alergiu?? Mna uz asi 5 rokov chyta v tomto obdobi alergia a stale som neprisiel na to, co je povodcom... Prskam ako pri sennej nadche a svrbi ma v hrdle ze by som najradsej vidlickou skrabal cele hrdlo... Mate to este niekto? Co si na to davate (ake lieky)? Strasne ma to stve....
1
2
@jankazb u nas uz boli. Mali sme ich vsetci v rodine ... postupne :)
@jankazb :-D ale zas nepreháňajme. Občas si treba aj takto povzdychnúť čo nás trápi. Sme sopliví podaktorí, ale furt tvoji. :-D Grcačky nespomenieme, ani nemukneme. :-D
@joxe :-D slúbila som Janke, že ani nemukneme na túto tému.
@ivantausk volna diskusia??? si postrehol o com je tato stranka? tiez mam alergie ale nebudem to riesit popri vyberani krbovej vlozky ci obkladavni kupelky ]-(
@jabadaba no schvalne som nechcel o alergiach. Do mna manzelka tiez vkuse husti, lebo kycham aj 10x zasebou a v poslednej dobe ma ide udavit od kasla. :-D Ale ja si myslim, ze to mam od zateplenia mineralnou vlnou na strope - a uz som premostil na modru strechu.
Profilova fotka
@joxe vidíš a neriešil si to na MS. Toaletak si poriešil vlastným rozumom. ;-) @gemini06 koledujes si o urážky? Svoj názor nie pre každého môžes pouzit ;-)
@jankazb to mi je jasne :-D
@joxe och ty kujón mazaný! Aj alergie si prebral, aj riziká sklenej vaty! :-D No a zakladateľ témy má možno obdobný problém - nevhodné materiály, zdraviu závadné. 8-)
@gemini06 no, preto som to nedal do ich fora, ale do volnej diskusie. Mam pre teba odporucanie. Nevsimaj si tuto temu a budes uuuplne v pohode. Ver mi.;)
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?