Aký rebrík na stavbu?

Rozmyslam, ci uz nebude cas na rebrik, alebo ci by prisiel niekedy vhod na stavbe, otazne je kedy.. Zateplovat s rebrikom asi nie je vhodne, aj ked... Ale mozno by pomohol pri mensich pracach, pripadne udrzbach na dome. Len neviem, ci zobrat nejaky 2x9, ktory ma min dlzku 260 a max dlzku 420cm, alebo 3x7 ktory ma rovnaku max dlzku ale minimalnu 200, cize je skaldnejsi, no neviem ci nebude pracnejsie vysuvat o ten jeden diel navyse. Cena je 75 a 85, cize viacmenej rovnako, otazne len je, nakolko su tieto lacnejsie rebriky bezpecne a trvacne. Vysku strechy a tym padom aj stitovych stien mam +-750cm, cize aj tak z neho na vrchol nedociahnem, otazne aj je, co by som tam robil, ake prace - svojpomocne ako laik. Cize mata ma otazka, aky mate rebrik, a naco ho potebujete ?
Odpovedať
Profilova fotka
@weggie ja som si pri stavbe domu kupil tento http://rebriky.heureka.sk/stafle-g21-... A som spokojny. Je skladaci, stabilny , vysoky
Odpovedať
Ahoj, ja ma tuto skladacku: https://www.alza.sk/hobby/g21-ga-sz-4... Je sice drahsi, ale velmi sikovna a hlavne po zlozeni skladna vecicka. Vyuzite nespocetne vela krat na stavbe, nehovoriac o tom aka genialna vec to je pri pracach v zahrade.
Odpovedať
Ahoj, ja ma tuto skladacku: https://www.alza.sk/hobby/g21-ga-sz-4... Je sice drahsi, ale velmi sikovna a hlavne po zlozeni skladna vecicka. Vyuzite nespocetne vela krat na stavbe, nehovoriac o tom aka genialna vec to je pri pracach v zahrade. @richard71 :) tesne si ma predbehol. Aspon ze nie som sam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adius no to mame potom rovnaky vkus :) mne sa akurat nikdy "nepodarilo" ho pouzit ako "lesenie" tie plechy mi prisli nestabilne, resp. nevedel som ich tam zaistit, ale inak som spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 a ja som ho zase snad nikdy nepouzil ako rebrik :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?