Odpoveď na príspevok od erik4827:
@minoo Tak toto je taky nonsens, ze mi to hlava n… @erik4827 nemyslel som to vazne...Odpoveď na príspevok od chozze69:
@starysomar no z princípu je každý antivirak vlk … @chozze69 ESET je najlepší, má riešenie aj na problémy, ktoré ešte nevytvorilOdpoveď na príspevok od starysomar:
"Hádať sa s hlúpymi ľuďmi je to isté, ako hrať ša… @starysomar načo je dnes antivír pre WIN11? je umenie naučiť sa prehrávať, pokiaľ som sa ho ako tak naučil aspoň aké sú základné ťahy jednotlivými figúrami prehral som neraz a vždy som vyzval na ďaľšiu partiu, ak si dobrý nestane sa ti že vždy budeš všetko prehrávať, skôr sa naučíš ako nad ním nabudúce vyhrať, videl si už hrať holuba?dnes skôr problém vôbec ho vidieť, tak isto i hrdličky a mnoho ďaľších, na tomto fore môže mať každý akýkoľvek názor, ak má niekto iný nech sa naučí že to nie je jeho nepriateľOdpoveď na príspevok od turbot:
Volici dezolatov nechapu, ze za miliardu eur, slo… @turbot co si taky nasrany? nevyhral si v ockovacej loterii? Ty si co spravil pre digitalizaciu? Podaval si nejake pripomienky, Ci aj ty si dezolat, co sa teraz zobudil a robi ramena?Odpoveď na príspevok od turbot:
@rapidek Nie neockoval som sa lebo som sa bal NAN… @turbot mne je jedno co si robil, len tu nemusis robit taketo vylevyTéma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.