Ako urobiť pekné foto bývania?

Profilova fotka
Mnohí tu máte krásne fotky Vašich domov, bytov...(nemyslím profiesionálne fotky) Ja ako sa snažím, tak sa snažím, moje fotky sú vždy otras. Pritom mám kvalitný fotoaparát - zrkadlovku Canon. Dostala som ju pred rokom. Myslela som, že fotky budú super. No asi niekde robím chybu. Vie mi niekto poradiť? :-(
Odpovedať
mtina zrkadlovka je sice kvalitny fotak, ale to neznamena ze bude fotit sam. Skus si na zaciatok nastavit auto a daj si ho na stativ. Proste si ho na nieco poloz. A skus fotit za deneho svetla na ziaciatok. Na to aby ti niekto poradil, skus popisat co nie je na tych fotkach dobre. Su tmave, alebo rozmazane? Alebo su moc biele?
Odpovedať
treba to skusat. nastavovat ako sa da. robit viacero fotiek a aj z ineho uhla. vyskusaj blesk aj bez blesku. hod zopar foto do albumu na ukazku a popis co sa ti nepaci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bez blesku pozor, je to citlivejsie na pohyb, ked je menej svetla ,moze rozmazat fotku. ja fotim tiez len tak zbrucha, ale vela asi naozaj robi hlavne dobre svetlo a najst si dobry uhol :) pozri sa na ten priestor ocami fotografa, proste si najdi nejake miesto a predstav si vyhlad z neho ako obrazok , co kde :) a fakt je , ze pri dennom svetle na automatike su pekne fotky :)ja fotim vsetko na "auto" :)
Odpovedať
bez blesku, na stativ, sirokouhly objektiv /10-24mm/, vyssia clona 8-12, fotenie v priorite clony kablovou spustou, alebo s casovym oneskorenim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?