Ako často dopĺňate soľ do umývačky ?

Profilova fotka
Kdesi som čítala, že pri každodennom umývaní sa dopĺňa soľ približne raz za týždeň. Ja som prešla z tabliet 3v1 na obyčajné + soľ do zásobníka, do tej nádobky vošlo až kilo soli (špeciálna Finish - kryštály). Na umývačke mám nastavenú tvrdosť vody na: veľmi tvrdá, ale ani po troch týždňoch kontrolka stavu soli nesvieti. Včera som nádobku otvorila, je tam ešte stále dosť veľa nerozpustených kryštálikov. Tak sa zamýšlam, či to je v poriadku, alebo to mám nejak pokazené ? Alebo len mám umývačku s veľkým zásobníkom? Je to nová Bosch. Dík za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
no,tak já tam tu samou sůl dávaj tak jednou za 2 měsíce
Odpovedať
umyvacky maju kontrolku na doplnenie soli. ked sa sol minie, umyvacka rozsvieti kontrolku. svagrinej vydrzi sol aj 3 mesiace pri kazdodennom ubyvani.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nasypali sol do boshky prvy krat v novembri 2010 a odvtedy sme tusim ani raz nedosypavali.. pouzivame ju tak 3-4 krat do tyzdna, ani ma nenapadlo to skontrolovat,kedze umyvacka si vypyta sama ked nieco chyba.. napriklad lestidlo sme uz dolievali asi dvakrat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam taktiez kontrolku "S" a ked svieti, tak doplnam. Umyvame pribliyne 3x tyzdenne ale naposledy som doplnala sol pred vianocami 2010. Lestidlo sledujem, ked je riad matny tak pridam lestidlo...
Odpovedať
Profilova fotka
Malo by to svietiť, ak sa minie. Niektoré sa ani nespustia, pokial niečo chýba. Umývam denne a dosýpam každé 2-3 mesiace.
Odpovedať
Profilova fotka
tak isto len ked kontrolka zasvieti..ale moja mamina ma umyvcku bosh asi uz 7 rokov ma a tam ked vidi ze jej pekne neumyva tak skontroluje lestidlo a ked tam lestidlo ma tak chyba sol..
Odpovedať
Ja som nasypala sol do umyvacky ked sme ju sprevadzkovali, to bol asi oktober 2009 a odvtedy som dosypala sol len raz, ked si ju umyvacka vypytala. Umyvame v nej tak 4-krat tyzdenne. Vobec nesledujem tu nadobku na sol, ked sa sol minie, zasvieti cervene svetielko a vtedy ju tam dosypem. Takze by som si z toho tazku hlavu nerobila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam mam asi najlepsiu umyvacku,ta si vypyta sol tak 1x do roka.tiez som bola prekvapkana ze este nesvieti kontrolka,lestidlo dolievam casto.umyvacku pouzivame asi tak 7x do tyzdna,niekedy obden,niekedy kazdy den a cez vikend,hlavne v nedelu ked je vela varenia+pecenie,tak ide aj 2,aj 3x ... Myslim si,ze by si si mala dat spravit rozbor vody,aby sa tvoja dusicka upokojila :). Cim je voda makksia,tym menej soli,ale zas trochen vice lestidla,pretoze makka voda je taka jak slizka,mlazglava...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?