Indukčná panvica na lievance

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, vie mi niekto poradit kde kupim panvicu na lievance ktora mi pojde na indukcii? Nasla som najlacnejsiu za 7OEuro a to je strasne vela... Chcela by som tak do 3OE Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
http://www.4econ.sk/renberg-panvica-n...
Odpovedať
@johnyfly1 viem ze neskoro, ale mozno to, pomoze aj inym. Kupilamsom si taku, robila na klasike elektrickej. Hned pri prvom raze sa mi vsetko pripalilo, panvicu celumprepalilo, ze bolo v strede kolecko tmavsie. Nastvana som tomodlozila, drhla primumyvani.... a potom som sadla a hladal na internete, ci to len je moja smejd, .... a zistila som, ze aj original to robi a dokonca to tak ma byt ! Je je to jej vlastnost, a ma sa len utriet servitkou, naolejickovat...a neviem co, ci mam este aj speci puder na prdelku kupit :)) Takze za mna nie, vratila som sa ku kameninovej (ciernej), alebo kontaktny gril
Odpovedať
K panvicke na lievance. Ja som ju osobne nepochopila . Este na vareni na ZS sme na nej robili volske oka. Ano, boli pekne tvarom, ale musela som tam dat vela oleja, aby isli pekne von. Inak som ci vyskrabovala a mala prazenicu... Rovnako aj lievance. Skusala som to (zdedila som s bytom peknu, teflonovu), ale bud som musela dat vela oleja, alebo sa nejako prilepili...neviem ci vo vnutri, alebo medzi koleckami...v kazdom pripade som ju amla celu od cesta, z doliek som skoro robila rumove gulky.... letela z domu :). Tak za mna redsej kupim ten banan krajac, to mi aspon usetri 20 pohybov nozikom :)))
Odpovedať
Dievčatá, viete aké je tajomstvo na "lievancovú panvicu", tiež sa mi stalo pár x to, že mi to celé horelo,v strede po krajoch....teflónová panvica bola ešte horšia ako tá po starej mame - smaltovaná, nervy zakaždým..... Prvá vec, doteraz som ich robila na plyne, na jednom z horákov je vždy "platňa" - to je recept na úspech, pri lievancovej panvici! Ak je táto platňa riadne nahriata, teplo je rovnomerné pod celou panvicou a krásne sa pečú a nič nehorí! To isté platí pri teflónovej panvici. A po pravde z mojej skúsenosti, radšej si kúpim panvicu z okami, ako formičky. Horšie je, ze onedlho prejdem na indukciu, to bude zábava.... :D
Odpovedať
@zuzka60 ja som si kupil toho de buyera a spom spokojny...steaky sa pecu jedna radost :-)
Odpovedať
@johnyfly1 Neverím..daj ochutnať aj nám :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@technik007 poslem ti postou? :-D
Odpovedať
@johnyfly1 Radšej kuriérom...Je rýchlejší...Čítam že aj Ty vieš od čoho muchu kapú??? :-) :-) :-) :-) ;-)
Odpovedať
@johnyfly1 tak fajn :) mna ten hnedy flak irituje :D
Odpovedať
@rs_nina no, mne to nefungovalo na nicom :) ...a uz tu vyzeram ako nanic kucharka , vsetko mi prihara :D:D:D
Odpovedať
@technik007 ze co? :-D
Odpovedať
@zuzka60 tak ono to bude casom az cierne ved predsa je to len ocel...olejom sa to vytiera preto aby nezhrdzavela...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam taku panvicu a som snou maximalne spokojna..
Odpovedať
@johnyfly1 Máš rád steaky ako ja...aj ja viem od čoho "muchy kapú".... :-) :-)
Odpovedať
@johnyfly1 ja viem... ale nevyhovuije mi to :) okrem toho pali, je tazka... no ofrflala som ju:X ale tak aspon su aj ine skusenosti ;) dobru chut! ja steaky milujem, riesim to inak
Odpovedať
@zuzka60 tazka je a brutalne :-D a mna ta rucka nepali ale tak ja robim steak a ten je hotovy do 10min takze sa to moc nenahreje :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@technik007 musim ist kupit volake maso uz dlho som nemal :-D
Odpovedať
@johnyfly1 :D :D
Odpovedať
@zuzka60 ale, vsak neboj sa , aj mne ich zopaaaaar prihorelo... :D ale casom - teda skusenostami a vyladenim receptu, je to uz malina ;) :)
Odpovedať
@johnyfly1 Musím Ťa nasledovať čo najskôr... :-p :-p :-N :-N :-N
Odpovedať
@technik007 ake davas maso?
Odpovedať
@johnyfly1 Pekne odležané mäso-falošná sviečková :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
Odpovedať
@technik007 ja kupujem nizku roztenku...21dni odlezanu..od sokolova...maju aj vysoku ale nizka sa mi zdala lepsia...:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?