,,Zhustujuca,, zastavba

Priatelia,byvame v novostavbe na ,,starej ulici ,,v podstate sme sa prestahovali z rodicovskeho o par domov dalej,nas problem je ze sme sme slepa ulica na konci ktorej je mensie druzstevne pole +par policok ktore zacali ludia hromadne predavat...vyrastlo 6domov...nas problem je ze chcu predat druzstevne pole a ,,nasekat,,tam 25 domov....nemame chodnik,uzka cesta uz teraz je situacia neunosna a neviem ako sa mozme branit proti extremne zahustujucej vystavbe...mozem len snivat ze sa bude dieta korculovat na ulici a hrat hokej ako kedysi my:(uz teraz to vyzera u nas ako na dialnici.Mozme realne proti tomu nieco podniknut?
Odpovedať
@patinka ano, mozete ziadat retarder, aby auta nejazdili rychlo, inak zial nic
Odpovedať
Ziadat obec o vystavbu chodnika. K tym novym domom sa budu tahat aj inzinierske siete a co je este horsie ako premavka, napoja ich na vasu kanalizaciu bez toho aby vymenili ruru. To by som videla ako vacsi problem ako to korculovanie na ulici.
Odpovedať
Profilova fotka
Každá obec má svoj územný plán. Polia by nemali byť v územnom pláne určené na výstavbu RD. Ak starosta odobril zmenu UP, aby sa tam dali stavať domy viete kto za to môže..
Odpovedať
@zita19 kanalizacia a siete nie je problem,tie tahali uz z inej strany kedze z nasej to uz bolo pretazene...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?