Vyjadrenia od úradov

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som radu. Zajtra sa chystám "vyskúšať" pobehať po úradoch :) a chcela by som vedieť, či k vybaveniu stavebného povolenia potrebujeme aj vyjadrenie Telekomunikácií. Vyňatie z pôdneho fondu už budeme mať v piatok, elektrárne skúsim obehnúť, vodárne takisto a plynári dúfam nebudú robiť problém :-D
Odpovedať
@allysb Ahoj, my sme potrebovali aj vyjadrenie od T - comu. Poplatok si neúčtovali, vyjadrenie bolo hotové cca. za týždeň :)
Odpovedať
@allysb ahoj, my sme tiež potrebovali ku stavebnému vyjadrenie od T-com aj Orange. T-com som si zašla na najbližšiu kanceláriu kde to vybavujú (do LM, sme z RK) a tam mi to spravili na počkanie, bolo treba vypísať len tlačivo a doniesť tuším LV a katastrálnu mapu. Orange som riešila mailovo a telefonicky - najprv som volala na zákaznícku linku kde mi dali kontakt na pána ktorý vybavuje tieto papierovačky pre náš okres a poslala som mu mailom katastrálnu mapu a tuším do 2 týždnov mi prišlo vyjadrenie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzula80 ja sa snažím vybavovať stavebko ale ked som volala zákaznícku linku na orange tak mi tam nič podobné neponúkalo...ako ste sa dostali k tomu kontaktu??
Odpovedať
@rosannar ja som zavolala ich zákaznícku linku a dala som si voľbu spojenie s operátorom, povedala som o čo ide a potom nejak cez operátora a prepojenia cez dalších ľudí som sa dostala k tomu človeku čo to vybavuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzula80 no ja som večer potom volala, tiež som čakala že nejako mi dá voľbu spojenie s operátorom ale prd. Tak som si vybrala voľbu telefony, výber nového telefonu a tam ma spojilo s operátorom a ten mi vyhladal pána, ktorému som potom volala a ten m i dal mail aj číslo na dalšieho pána a ten to vraj vybavuje, tak to dneska idem poslať.
Odpovedať
@rosannar no tak super si vybavila :-) ja si už veru nepätám cez aké voľby som šla, ale hlavne že som sa dozvedela čo som chcela :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?