V akom formáte doložiť situáciu k stavebnému povoleniu

Ahojte. potrebujem poradiť, v akom formáte ste dokladali k žiadosti o stavebné povolenie situáciu? nakoľko ju mám len vo veľkom formáte, neviem, či ju treba aj v A4 alebo A3. pani zo stavebného úradu nám len povedala, že si ju máme dať zmenšiť, aby sa dala ľahko založiť k ostatným papierom...
Odpovedať
@barborka661 Veď ak má formát A3, tak ho zloží na polovicu a založí k ostatnej dokumentácii. Aj projekt je na veľkých formátoch. A situácia je zvyčajne súčasťou projektu - teda jedným z výkresov v projekte. Ja som to mal na A3.
Odpovedať
podstatná je mierka, nie formát. aj A0 sa dá poskladať na výslednú A4.
Odpovedať
my máme väčšiu ako A3, neviem aky to je format, a je to poskladané na A4 formát, ale sa jej to nepáči, že je to moc veľké a zle sa s tým pracuje... neviete mi poradiť kde by mi to zmenšili,alebo to musím dať prekresliť projektantovi kvôli mierke?
Odpovedať
@barborka661 buď to dáte zmenšiť v plánografii alebo niekde, kde majú dosť veľkú kopírku, alebo poviete projektantovi, nech to vytlačí na A3. prekresľovať nemusí nič, iba upraví mierku. hoci podľa mňa je to blbosť a pani úradníčke by som vysvetlil, že vás núti dávať peniaze za niečo, na čo vlastne ona nemá nárok.
Odpovedať
projektant to ma zial len v papierovej forme.. totiz je to 70 rocny pan ktory na pocitaci robit nevie :) rozmyslala som zbehnut do faxcopy ci by mi to tam nevedeli spravit
Odpovedať
@barborka661 tete na SU povedz, ze tak je to nakreslene v projekte. Rovnako aj ostatne papiere projektu su na vacsom formate, ako je A4.... Musi to akceptovat. Ja som tiez daval situaciu na 3xA4 a nebol s tym absolutne ziadny problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?