Priebeh kolaudacie

Ahojte. Prosim vás čo ste teraz niekedy kolaudovali. Keď ste podávali žiadosť za koľko vám cca prišli papiere a dátum kolaudácie? Viem u každého to je iné ale tak aspoň približne 🙂 A ti ktorí ste bývali už pred kolaudáciu a ste kolaudovali povedali vám niečo nato že tam už bývate? Ďakujem za odpovede 🙂🙂🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janap358:

Ahojte. Prosim vás čo ste teraz niekedy kolaudova…
@janap358 - nám vari prišli do cca mesiaca kolaudovať, odkedy sme dali papiere, ak si to dobre pamätám. Bolo to na jar. Bývali sme už 3 mesiace. Keď mala prísť pani, schovali sme veci typu periny a zubné kefky v kúpelni - akože nejaké znaky toho, že v dome spíme... Ale ono to je jasné aj tak, že ľudia bývajú. Aj nám to pani povedala, mali sme milú pani. Že kopec ľudí býva aj roky v neskolaudovaných domoch, že by sme sa čudovali. Ale že jednak nemajú personálne zdroje na to, aby to kontrolovali, a jednak by sa to veľmi ťažko dokazovalo, či tam človek normálne býva, pretože chodiť do vlastnej nehnuteľnosti ľubovoľne nie je zakázané.
Odpovedať
To by bola ina rarita, keby niekto bývanie pred kolaudáciou riešil. Hlavne dobrá káva a bohaté chlebíčky!!!
Odpovedať
Profilova fotka
byvanie pred kolaudaciou riesili u Matovica, dostal pokutu 500 eur. Tak ak by to ccheli riesit u vas, vacsiu pokutu vam nedaju ;-)
Odpovedať
im je jasne, ze tam luda byvaju. v niektorych mestach sa na kolaudacu caka aj mesiace, takze si myslim, ze to malo kto riesi. hlavne mat nachystane nejake to obcerstvenie a dobru naladu
Odpovedať
Ľudia zobuďte sa, v dnešnej dobe sa každý všetkého boji A keď si dajú kávu tak budete spokojní. To nie je pozvana návšteva, ale nepozvana, ktoru musite strpiet :-)
Odpovedať
Zalezi od cloveka co pride. Ked sa bude chciet hrat na doleziteho, tak bude. Je to aj po znamostiach. Niekomu date stovku a nemusite pomaly ani papiere ukazat (nevymyslam si, vela domov na ulici stavala jedna firma, kt ma znameho na meste). My sme odmietli niekomu dat peniaze za nieco podobne. Skoro bol problem zohnat papiere na kolaudaciu. Nakoniec sme zohnali vsetko a skolaudovali bez problemov. Nemali sme ani parkovisko. Ani teren nebol upraveny, ani ploty neboli. Pan nam povedal, ze to aj tak nema kto kontrolovat. Ze je to vsetkym v podstate jedno. A zatial som nepocul o tom, zeby niekomu na meste vadilo ze sa by sa byvalo v neskolaudovanej stavbe. Kamarat tak byval snad tri roky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janap358:

Ahojte. Prosim vás čo ste teraz niekedy kolaudova…
@janap358 odpodania žiadosti po príchod paničiek z úradu presne 9 dní. Neriešili, že sa tam býva. Chlebíčky aj koláčiky nachystané boli, aj otázka na kávu. Nedali si ani jedno. Boli u nás asi 10 minút aj s vyplnením papierov. Dve okná boli navyše o oproti projektu, neboli ani dopísanie do projektu... Ešte panička sama poznamenala, že to okno by bolo super, keby ho dáme až po zem. Pohoda.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od posadstromzasaddom:

Zalezi od cloveka co pride. Ked sa bude chciet hr…
@posadstromzasaddom Ja som tak býval desať rokov 😂 Nikto nič. Aj stavebné povolenie vypršalo, ale predlžoval som ho až pred kolaudáciou, aby som to neoplacal viackrát. Inak vo Vasom pripade si niesom podla opisu situacie isty, ci ta usetrena stovka za to vobec stala. Podla mna nie.Cesta mensieho odporu v zivote casto setri sily a cas.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@posadstromzasaddom Ja som tak býval desať rokov …
@kejsix Chcel som vidiet papiere okolo domu. A nie som si uplne isty ze to bola stovka. Skor tak dve.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?