Naliadnutie do podkladov

Profilova fotka
Oproti oknu mojej obývačky vyrastá drobná stavba na susednom pozemku. Samozrejme, že ma zaujíma, čo a aké to má byť. Je pevne spojená so zemou, predpokladala som, že mi starosta umožní nahliadnuť do ich ohlásenia drobnej stavby. Odbil ma s tým, že mám požiadať písomne, čo som vzápätí urobila mailom. Nemal mi umožniť nahliadnuť do podkladov, veď je to na úradoch (aj stavebných) bežná prax. Skôr som mala dojem, že nič nebolo ohlásené a zasa kryje porušovateľov zákona.
Odpovedať
Profilova fotka
Už mi prišla odpoveď, že môžem nahliadnuť, predpokladám, že- ako je to bežné- aj robiť si kópie. Lenže ohlásená bola garáž - čo sa stavia, nie je garáž: pôdorys cca 2,5x2,5 m žiaden prístup pre nejaké vozidlo, dvere so šírkou cca 50-60 cm. Nejde o nejakú zmenu stavby pred dokončením, alebo niečo podobné. Od začiatku sa stavia na iný účel než na garaž - nemajú ani žiadne motorové vozidlo Môže sa zmeniť drobná stavba na niečo úplne iné než deklarované.
Odpovedať
@riama276 pokial matne sledujem tvoje stariati tak to stavia asi zas druhy sused ci ako? Ak stavia v dostatocnej vzdialenosti nic s tym nespravis,
Odpovedať
@riama276 A keby si isla rovno za susedom a opytala sa rovno? Myslim, ze to bude ovela lepsie ako milion konspiracnych teorii, ktore tu vyplodime.
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd To by som riskovala, že mi vynadá, zbije a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell Problémy sú stále stým istým, porušuje neustále zákony a tým aj moje práva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?