Kolaudácia - obhliadka

Profilova fotka
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je moja "povinnosť" doviezť úradníčku zo stavebného úradu na miesto obhliadky.. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@osickaglamour samozrejme, ze nie je, ale pokial to je mozne, urcite by som to s pochopitelnych dovodov urobil :)
Odpovedať
Ahoj,urcite nie ale mozno ti to pomoze >)
Odpovedať
nie, na úrade majú na to služobné autá... ale, ak ju privezieš je len k Tvojmu dobru... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som myslel, že k úspešnej kolaudácii je toto to najmenej, aby nehľadala chyby, ktoré tam nemusia byť.. Tak nech ej dobrá ako budem ja, inak jej tú cestu dám preplatiť. :D
Odpovedať
Profilova fotka
@osickaglamour no ono to je skor o tom aby prehliadla chyby, ktore tam su :). A ver tomu, nech si sa akokolvek snazil, nieco sa najde ked sa chce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@osickaglamour My sme mali kolaudaciu asi prd mesiacom. Pani prisla sama a nacas.. Bola v pohode, profesionalka, sama si znacila do PD male zmeny ktore sme spravili. Oproti projektu sme dom "natiahli o 1m a tym sa zmenil aj odstup od suseda , ale stale bol s rezervou podla zakona...ani z toho nerobila vedu...obhliadka trvala cca 45min. bola uplne v pohode.. ale jasne ze to zavisi od konkretnej osoby... chlebicky neboli , iba kava :) teraz prislo vyjadrenie- mame skolaudovane :)
Odpovedať
@richard71 Dobry den, ta mila pani urcite nebola profesional. Podla vyhlasky k stavebnemu zakonu je zmena umiestnenia stavby podstatnou zmenou oproti stavebnému povoleniu, ktoru nie je mozne prerokovat v kolaudacii ako zmenu nepodstatnu. Ak ste dom zvacsili o 1m, malo nasledovat konanie o dodatocnom povoleni stavby uskutocnenej v rozpore so stavebnym povolenim. § 88a ods.1 stavebneho zakona. Budte rad. Skolaudovali ste vdaka jej neznalosti a nie jej profesionalite. Mali ste dostat pokutu podla § 105 stavebneho zakona a v konani o dodatocnom povoleni zaplatit trojnasobny poplatok za konanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 ako pise @tomas8006 to si mal s pekla stastie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?